Simona Ionescu / Redactor Șef

Calvarul prin care trece iubitul Elenei Udrea. Ce face când ajunge cu fetița la penitenciar. „Printăm hârtii acasă, iau 2-3 cărți cu mine…”

Calvarul prin care trece iubitul Elenei Udrea. Ce face când ajunge cu fetița la penitenciar. „Printăm hârtii acasă, iau 2-3 cărți cu mine…”
Are doar patru anișori și îi e cumplit de greu că nu-și are mama aproape. Dar, cel puțin pentru moment, micuța Eva Maria, reușește să fie liniștită.

Săptămână de săptămână, Eva Maria merge la Penitenciarul Târgșor să-și viziteze mama, despre care știe că este la serviciu.

Calvarul prin care trece iubitul Elenei Udrea. Ce face când ajunge cu fetița la penitenciar. „Printăm hârtii acasă, iau 2-3 cărți cu mine…”

Într-un interviu pentru Fanatik, Adrian Alexandrov a vorbit despre cum este viața cu fiica sa de când Elena Udrea se află în spatele gratiilor. Afaceristul susține că momentan cea mică a înțeles situația, însă nu știe ce se va întâmpla dacă fostul ministru al Turismului va rămâne în închisoare să-și ispășească toată pedeapsa.

Iubitului blondei îi este foarte greu, dar nu se plânge. El lucrează cel mai mult la Cluj, însă nu se gândește sub nici o formă să se mute acolo, pentru că nu vrea să rateze nici un moment cu micuța lor.

“Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea”

”Nu este ușor, dar mă descurc bine. Mă repet, ușor nu este, pentru că mama este mamă pentru un copil. Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea. Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor…

Nu poți să o ții cu povestea asta că mama este la muncă, dacă, doamne ferește, se întâmplă să rămână acolo Elena să își facă toată pedeapsa! Nu poți să îi mai ascunzi mult timp. Plus că ea, la anul, face 5 ani și deja nu poți să îi mai ascunzi lucruri. Așa, pentru câteva luni, este normal ca un părinte să plece o lună sau două la muncă.

“Trebuie să o vadă Elena, trebuie să mă duc cu ea la Elena. Nu pot să mă mut la Cluj, dar săptămânal mă duc acolo”

Da, mergem săptămânal. Printăm hârtii acasă, iau 2-3 cărți cu mine… Are treabă, are de muncit, are de făcut lucruri. Și ea se bucură. Este în filmul acesta, când mama are treabă trebuie să îi printăm hârtii. Ce să facem? Nu poți să nu îi spui. Nu cred că la grădiniță vorbesc încă despre asta, dar înțelege ea. Nu mai poți să îi ascunzi lucruri”, a mai precizat partenerul Elenei Udrea.

Eu, în perioada asta, am un proiect de făcut la Cluj.Nu pot sta permanent, pentru că cea mică este la București, merge la grădiniță. Trebuie să o vadă Elena, trebuie să mă duc cu ea la Elena. Nu pot să mă mut la Cluj, dar săptămânal mă duc acolo, pentru că trebuie să mă ocup de proiect. De șantier.

De obicei mă duc o zi, dus-întors. Dimineața plec, mă întorc seara. Ea merge la grădiniță, se întoarce seara și atunci stă doar puțin cu bona. Acest du-te-vino ar fi ultima mea problemă. Situația în sine este… e greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”, a povestit afaceristul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre