Simona Ionescu / Redactor Șef

Când s-a destrămat cuplul Jennifer Lopez și Ben Affleck, de fapt. Totul a fost o minciună

Când s-a destrămat cuplul Jennifer Lopez și Ben Affleck, de fapt. Totul a fost o minciună
Fanii din întreaga lume și-au pregătit popcornul și speră să urmeze un divorț picant, cel între Ben Affleck și Jennifer Lopez. După ce au încercat timp îndelungat să își salveze relația, cei doi au depus actele pentru a obține, în instanță, separarea definitivă. Nici copiii lor, care au încercat din răsputeri să îi determine să rămână o familie, nu au avut succes.

Practic, cei care au avut ochi să vadă, au știut de atunci: ruptura în cuplu a era evidentă imediat după nuntă. Cuplul era încă de atunci destrămat, iar ce a urmat  – declarații de dragoste publice, apariții siropoase împreună – a fost o minciună. Problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck au început chiar în timpul lunii de miere de pe Lacul Como, în Italia, la doar câteva zile după ce și-au unit destinele, susține o sursă în mijlocul zvonurilor despre divorțul lor.

Artista în vârstă de 55 de ani, și actorul în vârstă de 52 de ani au avut un început dificil, Ben fiind nemulțumit de agitația mediatică în jurul mariajului lor din vara anului 2022.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reîndrăgostit în 2021, după ce au mai fost împreună la începutul anilor 2000 (Instagram)

O sursă a declarat pentru PageSix: „Când nu erau în fața camerelor, abia dacă vorbeau unul cu celălalt în timpul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită perioadă din viața lor. El i-a promis că s-a schimbat, dar asta a durat foarte puțin”.

Sursa a mai susținut că Ben – care s-a luptat public cu problema sobrietății – „a început să își dorească mai multă intimitate și nu suporta nivelul de celebritate al lui Lopez. Nu voia anturajul și toată agitația care vine la pachet cu asta în casa lui”. 

De altfel, din luna lor de miere există imagini surprinse de paparazzi cu ei doi într-o mică ambarcațiune, în care Ben Affleck pare de-a dreptul trist și plictisit.

Ben Affleck a fost surprins plictisit și obosit în luna de miere cu JLo. De altfel, la finalul ei, au petrecut 3 săptămâni separat (Instagram)

Mai mult, Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat hotărârea ca după luna de miere să stea separați. Potrivit surselor, nimeni nu se gândea la o despărțire definitivă, cei doi dorind ca această pauză să le consolideze relația.

Ei au preferat să facă acest pas, convinși fiind că atât timp cât vor sta despărțiți, li se va face dor unul de celălalt. Așa că Jennifer a rămas în Europa, iar Ben s-a întors la Los Angeles. Totul a ieșit la iveală după ce un apropiat al frumoasei cântărețe a făcut o dezvăluire șocantă publicației Hollywood Life.

Ben Affleck și-a cumpărat propria casă de ziua lui JLo

Affleck a fost surprins cu o expresie serioasă la sosirea în noua sa vilă de 20 de milioane de dolari din Los Angeles, la doar câteva ore după ce JLo a depus actele pentru divorț. Starul nu a reușit să schițeze niciun zâmbet în timp ce conducea alături de copiii lui, fiul Samuel, de 12 ani, și Fin, de 16 ani, marți seară, la scurt timp după ce s-a aflat că JLo, în vârstă de 55 de ani, a depus actele pentru a se separa de el.

Expresia sa gânditoare era departe de entuziasmul pe care l-a afișat la sosirea în Los Angeles mai devreme în aceeași zi, după ce și-a lăsat fiica, Violet, la colegiu.

Primele semne ale rupturii dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut la scurt timp după nuntă (Instagram)

Amintim că actorul care are un premiu Oscar în palmares a finalizat recent achiziția unei noi proprietăți de 20,5 milioane de dolari în Pacific Palisades, la două luni după despărțirea de Lopez, într-o zi anume, aniversarea ei. Aniversare pe care ea a petrecut-o în New York, cu prietenii ei, fără el.

Casa are cinci dormitoare și șase băi, cu zone pentru mic dejun și cină, precum și o cameră de familie separată, un birou, dressing-uri, o cameră media, o cameră de oaspeți și alte facilități specifice unei case de milioane de dolari.

Când s-a destrămat cuplul Jlo și Ben Affleck, de fapt

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare casa din Beverly Hills pentru 68 de milioane de dolari luna trecută, după ce au cumpărat-o cu 60 de milioane de dolari în mai 2023, în urma unor căutări îndelungate.

JLo și Ben au început să se întâlnească în 2002, după ce s-au apropiat pe platourile de filmare ale filmului Gigli și s-au logodit rapid. Cu toate acestea, s-au despărțit în 2004, chiar înainte de a deveni soț și soție.

Oficial, data separării dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck datează din luna aprilie a acestui an (Instagram)

Amândoi s-au căsătorit cu alte persoane – ea s-a căsătorit cu Marc Anthony în 2004, iar el s-a căsătorit cu Jennifer Garner în 2005 – dar, după ce s-au despărțit de partenerii respectivi, au ajuns să se împace. Și-au reluat relația în 2021 și s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022.

Apoi au făcut o nuntă VIP, cu tematica „Old Hollywood”, în casa actorului, la Riceboro, Georgia. Ideea era ca evenimentul să atragă atenția asupra proprietății pe care actorul se chinuia de ani buni să o vândă. De altfel, toate acțiunile cântăreței erau strategic gândite, ca să își facă publicitate și, evident, să câștige bani de pe urma popularității.

Totul a fost o minciună. Ben și Jennifer erau despărțiți de mult

Zvonuri că mariajul lor este pe cale să se încheie au apărut cu luni în urmă.  Jennifer a depus actele pentru divorț, în care data separării este menționată ca fiind 26 aprilie 2024, conform documentelor legale văzute de DailyMail.com.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut parte de două nunți, una în Las Vegas, alta cu tematică, în statul Georgia, în 2022 (Instagram)

Ben a vorbit anterior despre dorința de a păstra relația lor „privată” în documentarul lui JLo, „The Greatest Love Story Never Told”. Filmul a urmărit crearea celui mai recent album al ei, „This Is Me…Now”, cea mai mare parte fiind inspirată de relația ei cu Ben. Într-o parte a filmului, Ben a recunoscut că a fost „uimit” când a descoperit că muzicienii ei răscoleau prin scrisorile sale de dragoste private, pe care Jennifer le dăduse pentru a se inspira pentru următorul ei album.

Affleck, lezat de lipsa intimității în relația cu Jennifer Lopez

Actorul a păstrat corespondența cu Jennifer în timpul căsniciei sale de 13 ani cu Garner și, ulterior, a legat scrisorile și e-mailurile într-o carte pe care i-a dăruit-o divei când s-au împăcat în 2021. El a spus în fața camerei: „Lucrurile private le-am considerat întotdeauna sacre și speciale, pentru că, în parte, sunt private”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gracie💫 (@gracieminutes)

Ben Affleck a fost văzut ultima dată marți dimineață cu fosta sa soție, Jennifer Garner, și cu copilul lor, Fin. Se întorceau de la colegiu după ce o lăsaseră acolo pe fiica lor cea mare, Violet, în vârstă de 18 ani. Câteva ore mai târziu, Jennifer Lopez a depus actele pentru divorț în ziua în care era aniversarea de doi ani a căsătoriei lor.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre