Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața Maria Constantin a anunțat data nunții, dar și ce dress-code vor avea invitații. Iată cum va arăta rochia de mireasă

Cântăreața Maria Constantin a anunțat data nunții, dar și ce dress-code vor avea invitații. Iată cum va arăta rochia de mireasă
Maria Constantin și viitorul soț, Robert Stoica, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Îndrăgostiții pun la punct ultimele detalii.

Maria Constantin numără zilele până pe 4 august când va spune al treilea mare DA din viața ei. Și e convinsă că de data asta va fi pentru toată viața.

Îndrăgita cântăreață  spune că nu se mai pune probleme de emoții, dar își dorește să aibă o nuntă boemă, în care toată lumea să se simtă bine și să uite de toate probleme. S-a ales și dress code-ul pentru invitați, care vor trebui să se îmbrace în alb, la fel ca mireasa.

El este bărbatul care a făcut-o cu adevărat fericită…

„Trebuie să facem puțin exercițiu până la nuntă ca să fim pregătiți, știi adică să ducem mult că probabil. Nu, nu cred că e cazul de emoții aici la noi, în relația noastră pentru că deja nu mai avem emoții. Este o relație de trei ani și jumătate în care ne înțelegem foarte bine și cumva vrem să marcăm acest eveniment frumos.

„Tocmai de aceea m-am gândit să fie gen garden party ca să nu vină nimeni în sacou și toată lumea să stea încorsetată”

Aș putea spune o petrecere, de fapt, nu o considerăm ca pe o nuntă. Nu o luăm și o tratăm ca pe o nuntă. Tocmai de aceea am și acceptat și a fost propunerea din partea mea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, la fel ca mine, la fel ca și viitorul meu soț, adică toată lumea în alb pentru că ne dorim un party.(…) O dată în viață vrem să ne distrăm.

Maria și Robert și-au anulat luna de miere

Este evenimentul prin care să marcăm relația noastră cu bucurie și să avem o super petrecere. Tocmai de aceea m-am gândit să fie gen garden party ca să nu vină nimeni în sacou și toată lumea să stea încorsetată”, a mai declarat Maria Constantin.

Fără lună de miere

Pentru că perioada de vară este plină de evenimente, Maria și Robert vor amâna puțin luna de miere pentru momentul în care petrecerile vor fi mai puține. Un lucru e sigur însă: vor pleca într-un loc cu mult soare. „Da, avem niște spectacole, niște nunți la care trebuie să participăm, să cânt. Da, luna de miere va fi în perioada în care noi, artiștii, suntem puțini mai liberi, suntem mai relaxați, adică ianuarie- februarie. Deci, probabil va fi undeva la cald, cu siguranță.

„Eu visez la Zanzibar. Acolo vreau să ajungem și să stăm mult mai mult”

Chiar mă întreba cineva că unde nu m-aș duce, i-am spus că în orice destinație unde este frig, nu acolo nu. Poate să fie, nu știu cel mai frumos de pe pământul ăsta, nu-mi place frigul. Îmi place căldura, soarele, să stau la soare așa ca salamandra. Eu visez la Zanzibar. Acolo vreau să ajungem și să stăm mult mai mult. Data trecută am stat două săptămâni, îmi doresc să mergem și să stăm chiar o lună de zile”,  a declarat Maria Constantin pentru un post de televiziune.

Cei doi au ales și un dress code pentru invitații de la nuntă

Mirele a văzut rochia de mireasă

Pentru că nu crede în superstiții, Maria nu doar că i-a arătat viitorului soț rochița de mireasă, dar s-a și sfătuit cu el în privința modelului. „El oricum știe rochia de mireasă. M-a văzut. Nu sunt o persoană superstițioasă. Mai am mici chestii, dar asta cu rochia de mireasă mi se pare o porcărie, sincer.

Dacă nu îi place, poate nu mă mai ia chiar în ziua nunții. (râde) Glumesc. Tot timpul când fac un lucru, îmi place să mă sfătuiesc cu el. Rochia de mireasă a văzut-o înainte, știe despre ce e vorba. Este aproape gata”, a mărturisit artista pentru Ego.

„Știi că trebuie să schimbăm tot, în întregime?”. Acum trebuie să adăugăm diamantele pe rochie”

În plus, designerul Florin Burescu care i-o realizează îi va pune pe rochie diamante. A fost dorința miresei și el i-o îndeplinește întocmai. „Mi-a zis că nu mai vrea cristale swarovski, vrea diamante. I-am zis: „Știi că trebuie să schimbăm tot, în întregime?”. Acum trebuie să adăugăm diamantele pe rochie”, a mărturisit și Florin Burescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre