Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața se pregătește de o iarnă teribilă, în containerul ei de la malul mării

Cântăreața se pregătește de o iarnă teribilă, în containerul ei de la malul mării
Vremurile când dădea tonul în muzică și se înghesuiau posturile de televiziune să o aibă invitată, au apus de mult. După anii petrecuți departe de scenă, revenirea nu i-a fost chiar de bun augur.

Artista, care are în palmares piese de top, precum „Tupeu de borfaș” și „Tre să spun”, așteaptă să fie invitată să cânte. După ce a lipsit din showbiz cu anii, acum onorariul ei e extrem de redus,  urcând pe scenă și pentru 100 de euro. „Dacă mă cheamă lumea la concerte merg, desigur, aș fi fericită! Din păcate, după acea mare pauză, pe care am avut-o, e mai greu să revin în showbiz, să mai fiu acceptată, deși fanii mă vor. Sunt profesionistă, sunt responsabilă în contracte, lumea e mereu mulțumită”, susține artista.

Fosta „regină a muzicii hip-hop” Dana Marijuana se pregătește de ce e mai rău. Pentru ea urmează o iarnă teribilă. Doar o minune divină o poate salva, și anume să dea Dumnezeu o iarnă blândă. Peste vară, Dana Coteanu, cum e numele ei oficial, a fost unul din cetățenii care s-a mutat cu totul în Vama Veche. Are un fel de container care îi asigură minimum de confort, însă e mulțumită. În București, viața de zi cu zi era pur și simplu prea scumpă pentru veniturile ei.

Dana Marijuana se pregătește de ce e mai rău

Dana Marijuana deține în Vama Veche un teren și o casă modestă, un fel de container. Acum a decis că va rămâne în casa – container de la malul mării și peste iarnă, convinsă că va avea cheltuieli mai mici decât în București.

Dana Marijuana are un teren și o casă – container la Vama Veche

„O să rămân și peste iarnă, la Vama Veche. Toată lumea se sperie, când le zic asta, dar, eu, nu. Aici e casa mea, aici mi-am cumpărat, nu am unde să mă duc, aici este singur loc unde pot sta. Nu știu cum mă voi încălzi, la iarnă, poate că mai mult sufletește. Dar, cei care dorm iarna prin corturi, săracii, ei cum rezistă? Iarna trecută au fost și 15 grade afară. Nu mai sunt iernile cum erau. O să mai pun pe mine mai multe pulovere, căciuli, doar am destule haine!”, a declarat Dana Marijuana, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Fosta „regină hip-hop” trăiește din pensie de boală

Singurul venit constant al fostei artiste este o pensie de boală. Recunoaște că, uneori, dacă nu e atentă la bani, rămâne fără mâncare. „Azi, de pildă, nu mi-a mai rămas niciun leu. Mai am niște mălai, așa că o să fac o mămăliguță. Ar merge și niște pește prăjit. Dar, de unde peștișori, căci costă? Poate să îi pescuiesc eu. Iubitul meu nu mă ajută cu bani, am decis că e mai bine să fie fiecare cu banii lui, mai ales că el este foarte cheltuitor.

Dana Marijuana cântă în casele oamenilor, la onomastici, și pe 100 de euro

Peste iarnă, el nu va sta cu mine, rămâne la locul lui de muncă, ne mai vedem, ne mai vizităm. Aici, la Vama Veche, dacă nu ai bani, nu simți. La București, dacă nu ai, zici că-ți dă cineva cu ceva în cap! Vine o energie negativă, pe care de-abia o suport. Nu am televizor, la Vama Veche. Când vin la București, mai mă uit un pic și deja mă ia groaza.

Mă străduiesc să mă descurc din pensia mea, de 2.000 de lei, atât primesc, mi-au mai mărit un pic. Oricum, nu am pretenții foarte mari. Iar fiica mea primește și ceva pensie alimentară, de la tatăl ei, mai ne dă, când poate, căci nici el nu prea are de unde”, a mai mărturisit Dana Coteanupentru sursa citată.

Ce se întâmplă cu fiicele artistei

Dana Coteanu are după fiice, Alesia și Iris. Cea mare a rămas în București, însă cea mică și-a însoțit mama în Vama Veche și va rămâne cu ea, peste iarnă. „Fata cea mare e la București, iar pe cea mică am înscris-o, aici, la o școală din 2 Mai. E una nou construită, o să aibă toate condițiile, fata mea a trecut în clasa a treia. Sunt autobuze pentru copii, este bine, o vor lua din Vama Veche”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre