Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața transgender Naomy a murit. Prietenii caută soluții pentru a fi repatriată

Cântăreața transgender Naomy a murit. Prietenii caută soluții pentru a fi repatriată
Veste tristă despre celebra cântăreață transgender Naomi. După o lungă suferință, a pierdut lupta cu viața. Naomi a murit în cursul zilei de vineri.

Antonela, cea mai bună prietenă a cântăreței transgender Naomy a dat vestea tristă cu puțin timp în urmă: artista a murit. Naomy, 47 de ani, a fost internată într-un spital din Germania și se afla în comă, după ce suferise un AVC.

„Odihnă liniștită, Regino!”

Anunțul morții lui Naomy a fost făcut de cea mai bună prietenă

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomy a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, este mesajul postat de Antonela pe rețelele de socializare, în această seară.

Prietenii caută soluții pentru a fi repatriată

Prietenii cer ajutor pentru repatrierea lui Naomy

Unul dintre prietenii lui Naomy a cerut ajutorul prietenilor pe contul de socializare. Se caută soluții pentru ca artista transgender să fie adusă în România. Acesta susține că alături de Naomy a fost până în ultima clipă, iubitul, care este distrus.

„Am nevoie de ajutorul tuturor celor care o cunosc pe Naomy dar și a celor care o iubeau și apreciau pe Naomy.

După cum se știe s-a stins din viață, din păcate s-a stins din viață în Germania, într-un spital din DorMond, neavând pe nimeni acolo parte din familie decât iubitul, care a fost lângă ea pe toată perioada aceasta, și care efectiv e lipsit de putere și sfâșiat de durere. Este nevoie de ajutor financiar.

Trebuie să găsim o soluție pentru ca una dintre părțile familiei ei, cel mai probabil sora ei, Floarea, să meargă în Germania să semneze actele de scoatere din spital. Urgent! După care să ne mobilizăm să o aducem acasă”, este mesajul prietenului lui Naomy postat pe contul de socializare.

Abandonată la trei zile după naștere

Abandonată la trei zile de la naștere, bătută și tunsă, viața lui Naomy, născută bărbat, a fost un chin de când a venit pe lume. La doar trei zile după naștere a fost abandonată într-o groapă. S-a născut pe 25 aprilie 1977 la Sighișoara și a crescut într-un orfelinat din Luduș până la 15 ani.

A absolvit în acel loc studiile secundare și pentru că a iubit muzica mai mult ca orice în această lume, a urmat la Târgu Mureș cursurile Școlii Populare de Artă, apoi s-a mutat în București. Grație talentului său, a ajuns în finala Eurovision România și cunoscută în toată lumea. Din nefericire, Naomy a avut parte de momente grele în România, acuzând că a fost bătută și tunsă de un grup de homofobi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre