Simona Ionescu / Redactor Șef

O. J. Simpson a murit! Suferea de aceeași boală ca și prietenul său, Robert Kardashian

O. J.  Simpson a murit! Suferea de aceeași boală ca și prietenul său, Robert Kardashian
OJ Simpson s-a stins din viață la 76 de ani. Dreptate poetică sau nu, fostul sportiv și actor de film s-a luptat cu aceeași boală de care a suferit cel care cândva era prietenul său bun, dar și avocat de încredere, Robert Kardashian. 

O. J. Simpson, fostul mare jucător NFL – care a fost judecat pentru dubla ucidere a fostei sale soții, Nicole Brown Simpson, și a prietenului ei, Ron Goldman , în anii ’90, doar pentru a fi achitat – a murit miercuri, la Las Vegas. Anunțul a fost făcut de familia sa.

OJ a fost acuzat de uciderea lui Ronald Goldman și a soției sale, Nicole Simpson.

O. J. Simpson suferea de aceeași boală care l-a răpus și pe Robert Kardashian, cunoscut în anii 90 drept „avocatul vedetelor”. 

O. J. Simpson avea cancer la prostată

Simpson suferea de cancer la prostată, conform unui anunț realizat de o stație locală din Las Vegas în luna februarie a acestui an. La momentul respectiv, s-a vehiculat că face chimioterapie, dar și că ar fi fost internat la un ospiciu.

O. J. Simpson a negat zvonurile cum că ar avea cancer, după ce anul trecut anunța că a învins boala și s-a tratat cu „marijuana medicinală”

Cu toate acestea, fostul jucător a negat categoric zvonurile: „Ospiciu? Vorbiți de ospiciu? Nu sunt nici măcar în spital, nu știu cine a spus asta”, a transmis Simpson la momentul respectiv pe X, cu toate că anul trecut în  luna mai recunoscuse că a fost diagnosticat cu cancer și se trata cu „marijuana medicinală”.

A murit înconjurat de copii și nepoți 

Vestea morții a fost transmisă pe X (fostul Twitter), pe canalul oficial al star-ului, de către familia acestuia, printr-un mesaj: „Pe 10 aprilie, tatăl nostru, Orenthal James Simpson, a cedat luptei cu cancerul. Era înconjurat de copiii și nepoții săi. 

În această perioadă de tranziție, familia lui vă cere să respectați dorințele lor de intimitate și grație”, se arată în declarație. 

Robert Kardashian și O. J. Simpson, prieteni la cataramă

Așa cum Rețete și Vedete povestea în urmă cu ceva timp, Robert Kardashian și O. J. Simpson au fost cândva prieteni la cataramă. Ba chiar Robert a fost parte din echipa celebră a apărării în cadrul procesului pentru dubla ucidere a lui Nicole Brown Simpson și a lui Ron Goldman. Practic acela a fost momentul cheie în care întreaga lume a aflat prima oară numele Kardashian. 

O.J. Simpson și Robert Kardashian la „procesul secolului”

La vremea respectivă în 1995 când O. J. a fost achitat de către jurați, Robert Kardashian Sr. a fost dezamăgit când jucătorul a dat o petrecere imediat după. Acest lucru l-a determinat să realizeze ce greșeală mare a făcut, dar și faptul că practic a apărat un om criminal care nu avea nicio remușcare a ceea ce făcuse. 

Robert Kardashian a murit de cancer la esofag în 2003. 

Seara cu petrecerea dată de O. J. a fost ultima oară când cei doi s-au văzut. Robert Kardashian avea să-și recunoască public greșeala, după cum avea să declare la ceva timp după, în 1996, într-un interviu celebru cu Barbara Walters. 

Robert a murit în 2003, în urma unui cancer de esofag. Nu s-a mai văzut niciodată cu prietenul său la cataramă și totodată nașul copiilor săi.

Karma și-a făcut treaba și l-a pedepsit ulterior pe O. J. Simpson 

Cu toate că juriul l-a achitat în 1995, universul nu a lăsat lucrurile așa. În 2007, a fost arestat la Las Vegas și acuzat de jaf armat și răpire, pentru care a fost ulterior condamnat la 33 de ani de închisoare, cu minimum nouă ani fără condiționare. 

 

A stat nouă ani la Lovelock Correctional Center din Nevada și i s-a acordat eliberarea condiționată în iulie 2017. A fost eliberat la 1 octombrie 2017 și de atunci a rămas liber.

După eliberarea sa, Simpson a trăit retras de ochii presei, undeva în Las Vegas. Deși posta pe Twitter constant, nu a mai avut niciodată trecerea la public din trecut. 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre