Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreț celebru, arestat în avion. Toți adolescenții îl îndrăgeau, dar viciile i-au distrus viața

Cântăreț celebru, arestat în avion. Toți adolescenții îl îndrăgeau, dar viciile i-au distrus viața
Artistul a fost surprins consumând alcool în sala de așteptare, înainte de a fi scos dintr-un zbor al companiei British Airways de către poliția înarmată și arestat. El e acuzat că s-a „purtat abuziv față de personal, când acesta nu i-au mai servit alcool”.

A apărut o nouă fotografie în care Lee Ryan consumă alcool în așteptarea îmbarcării într-un zbor British Airways. Artistul de 39 de ani, celebru pentru apartenența la celebra trupă de băieți Blue, a fost reținut de către poliția înarmată, după ce ar fi abuzat personalul de cabină atunci când stewardesele au refuzat să îl mai servească cu alcool, în timpul zborului.

Astfel, fostul component al trupei Blue, a fost arestat de poliție pe aeroportul din London City  și a fost eliberat abia 12 ore mai târziu, în așteptarea unei investigații suplimentare, informează Daily Mail.

Imaginea obţinută de publicație arată vedeta pop bând în salonul de plecare al aeroportului cu 90 de minute înainte de a se îmbarca. Pasagerii zborului cu care acesta a călătorit au susținut că Lee Ryan a avut un „comportament nebun” în timpul zborului Glasgow – Londra, inclusiv mergând, nervos, în sus și în jos pe culoar și „alergând în spatele cortinei echipajului de cabină”.

Celebrul cântăreț a avut probleme cu alcoolul și în trecut

Ryan a fost deschis cu privire la luptele sale cu alcoolul în trecut, descriindu-se anterior ca fiind un „alcoolic bun” timp de 10 ani. În imaginile distribuite acum online, care au fost șterse de atunci, poliția poate fi văzută urcându-se în avion după ce acesta a ajuns în capitală, un ofițer cerându-i lui Ryan să plece cu ei.

Cântărețul întreabă de ce i se ordonă să coboare înainte ca o femeie ofițer să-i spună că „vor discuta mai târziu”. Câteva secunde mai târziu, Ryan se ridică, își adună lucrurile și iese din avion.  Ulterior a fost fotografiat vorbind cu poliția înarmată în afara aeronavei.  O sursă a declarat pentru The Sun: „El a fost în general abuziv cu oamenii.  Toată lumea credea că este un prost. A tot cerut mai mult alcool, dar nu l-au servit”.

Vedeta în stare de ebrietate a alergat pe culoarul avionului în timpul zborului

O altă sursă a declarat pentru MailOnline: „De îndată ce semnul centurii de siguranță s-a stins, m-am întors și l-am văzut  venind pe culoar cu ochelarii de soare puși. Apoi s-a îndreptat spre spatele aeronavei. Atunci a existat o interacțiune destul de mare între echipaj prin inter-telefon.  Căpitanul a făcut apoi un anunț și a spus: „acesta este un ordin legal ca toți pasagerii să rămână așezați cu centura de siguranță pusă”.

În timpul zborului, personalul a comunicat prin radio autorităților de la sol, ceea ce a determinat ca o dubă de poliție să-l astepte pe Lee Ryan pe pistă. După ce a fost scos din avion, se crede că Ryan a fost încătușat și arestat sub suspiciunea de infracțiuni de ordine publică, petrecând noaptea într-o celulă.


Un pasager, care a susținut că incidentul a întârziat zborul cu 20 de minute, a declarat pentru The Sun: „A devenit agresiv cu stewardesele odată ce a devenit clar că nu va primi alcool. La un moment dat și-a părăsit locul și a început să meargă în sus și în jos pe culoar, în ciuda faptului că i s-a spus să se așeze – a alergat chiar în spatele draperiilor personalului de cabină.  A fost un comportament nebunesc”.

Lee Ryan încearcă să își facă o nouă viață în Spania

În aprilie, s-a dezvăluit că compania artistului a intrat în falimentat cu datorii de 69.000 de lire sterline și a început să fie lichidată. Cântărețul Lee Ryan s-a mutat în Spania în 2020 împreună cu iubita sa, Verity Paris.  În martie s-a aflat că s-a căsătorit în secret cu aceasta, de doi ani.

Cuplul are o fiică, din august anul trecut, îmsă numele ei nu a fost niciodată făcut public. Pe lângă fiica sa cu Verity, Ryan este și tatăl lui Bluebell, o fată  în vârstă de 13 ani, pe care o are cu fosta sa iubită Jessica Keevil. El mai are și un fiu, Rayn, în vârstă de 12 ani, a cărui mamă este fosta lui logodnică, Samantha Miller.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre