Simona Ionescu / Redactor Șef

Cardi B, dată pe mâna Poliției. Ce se întâmplă acum cu vedeta e de noaptea minții

Cardi B, dată pe mâna Poliției. Ce se întâmplă acum cu vedeta e de noaptea minții
Cardi B a devenit suspectă într-o investigație în care este acuzată de agresiune, după ce au apărut noi imagini care arată momentul în care a aruncat cu microfonul după un om din public, care, mai înainte, aruncase  în ea cu o băutură. Incidentul s-a petrecut în timpul unui concert în Las Vegas, sâmbătă.

Chiar ieri am publicat articolul „Incidente violente asupra artiștilor de pe scenă, tot mai dese. Adele ripostează dur: „Încercați să aruncați cu ceva în mine și vă omor”, în care consemnam și atacul din public asupra lui Cardi B și reacția artistei.

Acum aflăm că Poliția a deschis dosar pe numele cântăreței, după ce femeia care a aruncat cu băutură pe Cardi B a depus plângere. Au apărut și noi imagini care arată momentul în care artista a aruncat cu microfonul spre spectatoare. Interpreta, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută aruncând microfonul de pe scenă după ce a fost stropită de o băutură aruncată de cineva din public, în timpul unui concert la Drai’s Beachclub.

Un clip care arată un nou unghi al incidentului – cu legenda „When you f*** around and find out” – femeia care a aruncat băutura spune „Îmi pare rău, îmi pare rău” după ce Cardi a aruncat microfonul ca răspuns. Agenții de securitate sunt văzuți apoi în timp ce se îndreaptă spre femeie și o escortează la distanță. Femeia care a fost lovită de microfonul aruncat de Cardi B a mers a doua zi la poliția metropolitană din Las Vegas pentru a raporta incidentul, relatează TMZ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couture Vision (@couturevision)


Ea a spus poliției că a fost lovită de microfonul aruncat de pe scenă, dar nu se știe dacă femeia a spus poliției și că ea a aruncat mai întâi cu lichid în artistă. Într-un alt clip care a ajuns pe internet, un fan susține că a fost lovit de microfon și că obiectul nu a lovit-o pe persoana care a aruncat băutura în Cardi B.

Cardi B a aruncat cu microfonul și în seara precedentă

Este de amintit că fanii din Las Vegas au așteptat două ore pe caniculă înainte ca vedeta să apară pentru a cânta. Într-un videoclip, vedeta hip hop a fost văzută cerându-le fanilor să arunce apă pe ea, în timp ce se plângea de căldura excesivă din Sin City. Vedeta a fost filmată în timp ce se apleacă și spune că „moare” de cald,  îndemnându-și fanii să arunce cu apă pe ea – ceea ce aceștia au făcut cu plăcere.

Conform Daily Mail, cu o seară înaintea incidentului, Cardi B a cântat tot la Drai’s Nightclub și  s-a enervat după ce DJ-ul i-ar fi întrerupt melodiile prea devreme. Într-un clip distribuit pe rețelele de socializare artista a fost văzută strigându-și numele înainte de a se întoarce și de a arunca microfonul în direcția DJ-ului, înainte de a pleca de pe scenă.

După cum pare, în acest moment totul se întoarce împotriva artistei.

Vedeta pare că nu are nicio problemă cu faptele sale, se distrează în piscină

Cardi B a rupt tăcerea ultimelor zile, în urma informațiilor devenite publice care confirmă că îi apare numele într-un dosar de agresiune instrumentat de poliția americană. Vedeta a împărtășit un videoclip pe Instagram cu ea și soțul Offset. „Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas”, a scris ea în legendă la filmuleț, în care s-a înregistrat făcând twerk într-o piscină de pe acoperișul hotelului lor din Sin City.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Interpreta hitului WAP și-a pus în evidență curbele senzaționale într-un monokini roșu și a putut fi văzută în timp ce se dădea la o parte din cameră, la un moment dat. În timp ce petreceau, tatăl a cinci copii a apucat-o jucăuș de fund pe soția sa și au dansat în apă, în timp ce pe fundal se auzea noul lor single, Jealousy.

Incidentele cu microfonul vin după ce Cardi B a oprit zvonurile potrivit cărora ea și soțul ei, Offset, au înscenat un scandal de înșelăciune pentru a-și promova single-ul colaborativ, Jealousy, care a fost lansat vineri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre