Simona Ionescu / Redactor Șef

Care e slăbiciunea dulce a lui Mihai Morar, Emma și Daniel Buzdugan

Care e slăbiciunea dulce a lui Mihai Morar, Emma și Daniel Buzdugan
Mihai Morar, Emma și Daniel Buzdugan sau echipa fantastică de la Radio Zu nu pot renunța la două lucruri: muzica preferată și un desert fantastic.

Cei trei fantastici de la Radio Zu, care vă fac diminețile plăcute au două lucruri fără de care viața n-ar mai fi atât de plăcută.

Care e slăbiciunea dulce a lui Mihai Morar, Emma și Daniel Buzdugan

Recent, Mihai Morar a postat o fotografie care i-a făcut pe fanii săi să saliveze. E vorba de un desert cu adevărat extraordinar, Cușma lui Guguță care, spune acesta, e preferatul echipei de șoc. Și dacă la o bucată de prăjitură adaugă și muzica preferată, atunci ziua e cu adevărat perfectă.

Ce contează cu adevărat pentru Morar

Chiar dacă rămâne unul dintre prezentatorii preferați ai românilor, Mihai Morar are totdeauna timp pentru familia sa, fără de care n-ar putea să-și vadă viața. Soția sa, frumoasa Gabriela Morar, o prezență discretă de altfel, i-a dăruit trei fetițe superbe, de care prezentatorul e extrem de mândru. Soț și tată fericit este și Daniel Buzdugan, care a declarat că familia sa este una de oameni veseli.

„Toți membrii familiei sunt foarte veseli. Ba chiar cred că dacă Monica ar face emisiune la un alt post de radio ar câștiga în audiență. Este foarte spontană și foarte glumeață chiar dacă are o meserie cu o deformație mai tehnică, mai strictă. Cu copiii facem biciclete, mișcare. Eu sunt cu mișcarea, plimbatul, alergatul, cititul, joaca cu câinii. Nu îmi place să stau să joc, de exemplu, chestii în casă, sunt tot felul de jocuri, cutiuțe, mă scoate din stare, nu-mi plac.

Îmi plac chestiile în aer liber”, a declarat acesta, potrivit click.ro. În ceea ce o privește pe Emma, care le dă replici tăioase băieților, puțini știu că este absolventă de relații economice internaționale. Aceasta și-a început cariera ca și organizator de evenimente pentru un lanț hotelier.

Sursă foto: vocea banilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre