Simona Ionescu / Redactor Șef

Care este primul lucru pe care-l face în București Oana Roman. Noi detalii după accidentul suferit în vacanță

Care este primul lucru pe care-l face în București Oana Roman. Noi detalii după accidentul suferit în vacanță
Oana Roman nu are parte de un final fericit de vacanță. Așa cum Rețete și vedete a scris ieri, vedeta a ajuns pe mâna medicilor. Iată cum se simte acum Oana Roman.

Am aflat cele mai noi detalii despre accidentul suferit în vacanță de Oana Roman. Fosta soție a lui Marius Elisei s-a accidentat groaznic, chiar în ultima zi de plajă. Ea a călcat pe ceva ascuțit în apă. S-a ales cu o rană serioasă, fiind nevoită să ajungă de urgență pe masa de operație.

După ce le-a povestit fanilor despre incidentul suferit, ulterior, îndrăgita vedeta a revenit cu detalii despre starea sa de sănătate. Ea se întoarce astăzi la București, împreună cu prietena sa, Vica Blochina, alături de care a petrecut vacanța în care a împlinit 45 de ani. cele două au mers în Egipt însoțite de copiii lor.

Accidentul suferit în vacanță de Oana Roman

Femeie puternică până la capăt, Oana Roman vede partea plină a paharului. Ea spune că e fericită că tot răul s-a întâmplat în ultima zi. „Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok.

M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță fără să am alte probleme până astăzi. A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile”, a spus Oana Roman pe Instagram, înainte de plecarea spre București.

Vedeta de la Antena Stars și-a sărbătorit ziua de naștere în Egipt, alături de fiica sa și de prietena ei bună, Vica Blochina, și fiul acesteia cu Victor Pițurcă. „Per total a fost foarte frumos și ne-am simțit foarte bine, ce am pățit eu astăzi nu are legătură decât cu faptul că am călcat peste ce nu trebuia, erau arici de mare, corali sau o piatră. A fost o vacanță frumoasă și vreme superbă”, a mai spus Oana Roman.

Care este primul lucru pe care-l face în București Oana Roman

Oana a avut aniversarea acum câteva zile, dar azi e ziua mamei ei, Mioara. Așa cp, primul lucru pe care îl face Oana întoarsă în București din vacanță, e să meargă să își viziteze mama.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

Din căminul de bătrâni de lux unde e internată pentru a parcurge recuperarea în urma operației, Mioara i-a trimis fiicei sale un imens buchet de flori, virtual, cu ocazia aniversării ei. Acum e rândul fiicei să se ducă cu flori la ea.

Sursa foto: Instagram

Johnny Depp își reinventează stilul vestimentar. Arată ca un boschetar „scos din cutie”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre