Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen de la Sălciua, comentată pentru inelul de logodnă. Iată ce bijuterie a primit și cât valorează

Carmen de la Sălciua, comentată pentru inelul de logodnă. Iată ce bijuterie a primit și cât valorează
Cu puțin timp în urmă, îndrăgita cântăreață Carmen de la Sălciua a anunțat că a fost cerută în căsătorie.

Când vine vorba de fericirea și bucuria iubitei sale, lui Marian Corcheș nu i-a păsat de bani. Cât a plătit pentru inelul de logodnă.

Carmen de la Sălciua, invidiată pentru inelul de logodnă. Iubitul nu s-a uitat la bani când a cumpărat bijuteria

Marian Corcheș s-a întrecut pe sine când a achiziționat inelul de logodnă pe care i l-a oferit lui Carmen Sălciua, alături de toată dragostea sa. El a ales un moment special, când cei doi se aflau în vacanță și a făcut pasul cel mare. La scurt timp, Carmen a postat mai multe fotografii în care le arată superba bijuterie tuturor, din care se vede că piatra prețioasă este un diamant galben. Iar prețul unei astfel de bijuterii se ridică la suma de 15.000-20.000 de euro.

„Mă doare fix în vârful unghiilor de observațiile voastre răutăcioase”

Au fost mulți cei care au felicitat-o pe vedetă pentru momentul deosebit din viața ei, dar au existat și cârcotași care au început să arunce cu fel de fel de critic. Sătulă până peste cap, Carmen a postat un mesaj pe contul de socializare, unde a avut o reacție dură.

„M-ați înnebunit de cap! Capu e mare, picioarele sunt mici,  părul lung e fals, părul scurt nu are feminitate, privirea nu e bună, unghiile sunt mov și nu sunt roșii …! Dacă aș posta că plâng non-stop și sunt nefericită … ați începe cu “săraca“ “lasă ca va fi bine “! Știți ceva?

Răutatea la unii curge prin toți porii așa ca de azi înainte mă doare fix în vârful unghiilor de observațiile voastre răutăcioase! Mulțumesc celor care apreciază și se bucură pentru mine necondiționat! Pentru acei oameni postez și împărtășesc lucruri! Pentru restul … să aveți viață. Și dacă tot suntem în Postul Paștilor, să ne abținem să ne mâncâm unii pe alții!”, a afirmat Carmen de la Sălciua, pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre