Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen de la Sălciua filosofează despre vârsta bărbaților. Nu e muzică, e pe bune!

Carmen de la Sălciua filosofează despre vârsta bărbaților. Nu e muzică, e pe bune!
Vedeta Instagramului și Youtubului, cântăreața Carmen de la Sălciua își crește numărul fanilor pe zi ce trece. Manele-nemanele, muzica ei place și e în top. Ca și începătoarea Vulpița, țărăncuța de la Antena 1, care acum cutremură topurile muzicale.

Carmen este prezentă pe rețelele ei de socializare și intră des în dialog cu fanii. Îi ține în priză, cum se zice. Evident, subiectele de discuție sunt diverse, dar, de regulă, ușurele. Acum, însă, a plesnit-o cu o temă grea și ne-a atras atenția.

Cântăreața a abordat ca temă infidelitatea în cuplu. Le-a comunicat prietenilor virtuali ce crede ea despre bărbații care, la un moment dat, nu știu să aleagă, sunt nehotărâți într-o relație.

O domnișoară a întrebat-o pe Carmen ce părerea are despre bărbații trecuți de 30 de ani, dar care nu știu sigur ce vor de la viață. De data asta, vedeta a simțit că fata are nevoie de un sfat și i-a răspuns în scurt timp.

Artista a filosofat de-a dreptul pe margina acestei întrebări, lăsând să se înțeleagă că experiența sa de viață a contabilizat și un asemenea episod.

„Nu există vârstă bine stabilită pentru ”a știi ce vrei”. Unii se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Și, probabil, totul se datorează faptului că o a treia persoană și-a făcut apariția printr-o portiță rămasă deschisă. Cel de lângă tine, în momentul acesta, te face să stai pe loc. Nu e nici în casă, nu e nici afară… Stă în prag”, a fost răspunsul postat de Carmen de la Sălciua.

De altfel, despre experiențele dureroase ale lui Carmen au tot scris ziariștii. Viața amoroasă a artistei a fost extrem de controversată. Cu urcușuri și coborâșuri. În urmă cu patru ani, interpreta îl cunoștea pe cel care avea să fie iubirea vieții ei: Culiță Sterp. Care, dacă e să o parafrazăm pe Carmen, era bărbatul „care stă în prag”.

Foto: Antena Stars

Andreea Bălan zâmbește iar vieții. Ce decizie a luat și ce îi impune lui George

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre