Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen de la Sălciua pleacă cu iubitul la Ierusalim. Spune că are nevoie de o minune

Carmen de la Sălciua pleacă cu iubitul la Ierusalim. Spune că are nevoie de o minune
După o perioadă de mult stres, Carmen de la Sălciu e, în sfârșit, fericită. Și-a găsit iubirea și, mai nou, a hotărât să intre în afaceri.

Carmen de la Sălciua devine femeie de afaceri. Iată ce vrea să facă îndrăgita cântăreață.

Carmen de la Sălciua pleacă cu iubitul la Ierusalim. Spune că are nevoie de o minune

 Carmen de la Sălciua a vorbit despre planurile sale de viitor. Vedeta a fost cerută în căsătorie și abia așteaptă să facă cununia civilă, iar recent a început să investească într-o afacere care e pe numele iubitului. E vorba de o pensiune la Alba Iulia, care va fi transformată într-un loc de poveste care va fi inaugurată în această vară.

„Va fi o pensiune făcută în stil tradițional, cu ciubere de apă în curte”

”E prima afacere la care colaborăm. În sine, afacerea este pe numele lui, vom vedea dacă se va transforma într-o afacere de familie sau nu. În orice caz, el mi-a cerut sfaturile și eu i le-am dat. Va fi o pensiune deosebită, una în care cei care vor ajunge acolo să găsească liniștea pe care și-o doresc. (…) Va fi o pensiune făcută în stil tradițional, cu ciubere de apă în curte, acolo unde cei cazați vor putea face baie și să se relaxeze.

Am insistat să fie amenajată însă la standarde ridicate, chiar dacă stilul este tradițional nu vor lipsi lucrurile care să fie necesare relaxării. Pensiunea o vom deschide în această vară. Despre investițiile făcute însă nu pot să vorbesc, acum. Când va fi gata, când va fi clar, atunci vom putea spune cât a costat totul”, a declarat artista pentru Fanatik.ro.

Cununia civilă anul acesta, nunta anul viitor

Cât privește căsătoria cu Marian Corcheș, Carmen spune că nu vrea să facă o logodnă, ci o cununie așa cum scrie la carte. ”Ne vom căsători, dar nu am o dată exactă, încă. Eu vreau să facem cununia, la Biserică, în fața preotului, mie mi se pare foarte important să cunoaștem taina căsătorie împreună.

Nu vreau să facem doar o logodnă, ci slujba completă a cununiei. O vom face chiar dacă asta înseamnă să facem și actele înainte”, a spus vedeta.  Așa că anul acesta va avea loc cununia, iar în 2023 nunta. Ea își dorește o petrecere restrânsă, doar cu oamenii cei mai apropiați.

”Anul acesta nu vom face nunta, eu sunt foarte ocupată în weekenduri și vreau să facem petrecerea într-o sâmbătă, așa cum se obișnuiește. În orice caz, petrecerea de nuntă nu va fi una mare, așa cum am făcut prima oară. Vreau să îi am aproape pe prieteni, pe oamenii care știu că, dacă i-aș suna la 3 noaptea, ar trece prin foc pentru mine să mă ajute.

Facem nuntă pentru noi, cred că nu am nevoie de reclamă, de bartere, de tot felul de lucruri din-astea. Cel mai probabil, nunta va fi la anul, dar cununia vreau să o facem anul acesta”, s-a destăinuit vedeta.

Până atunci însă, cei doi iubiți pleacă la Ierusalim și speră că vor avea parte de o… minune.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre