Talia subțire cu efort se ține. Acestea sunt alimentele de care Carmen Brumă nu se atinge niciodată

Talia subțire cu efort se ține. Acestea sunt alimentele de care Carmen Brumă nu se atinge niciodată
Nu mai e nici o îndoială că iubita lui Mircea Badea, Carmen Brumă, le dă clasă chiar și adolescentelor cu trupul perfect.

Carmen Brumă are mare grijă la ce mănâncă pentru a nu lua nici un kilogram în plus. În plus, sportul e nelipsit din viața ei.

Talia subțire cu efort se ține. Acestea sunt alimentele de care Carmen Brumă nu se atinge niciodată

E perfectă. Așa spun toți care o văd pe Carmen Brumă, doar că și aceasta face compromisuri și se abține de la multe produse gustoase, care ne fac tuturor cu ochiul. Pe contul său de socializare, iubita lui Mircea Badea a spus care sunt produsele pe care preferă să nu le consume, ca să nu-și dea cifta perfectă a kilogramelor peste cap.

„Sunt două categorii. Cele care nu-mi plac și nu fac eforturi să mă abțin: mici, cârnați, tobă, șorici, caltaboși, mezeluri, aripioare, pane-uri etc.

Și cele care-mi plac, dar m-am autoeducat și le consum foarte rar (la câteva luni).

E vorba de cașcaval, cartoji prăjiți, pizza cu brânză, burger, vin roșu sec cu brânză brie, salată de vinete cu maioneză, paste cu sos de brânză, dulciurile pe care le mănânc odată pe săptămână. Deci, nu foarte rar”, a spus frumoasa prezentatoare.

Ce intervenție a suferit recent

După nașterea copilului, Carmen Brumă s-a lovit de apariția varicelor. Deși s-a operat cu câțiva ani în urmă, acestea au început să reapară, așa că recent a fost la o ședință de scleroterapie ca să rezolve problema. Vedeta le-a explicat fanelor sale cum se face procedura și în ce stare este.

”Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă îmbunătățiri. Nu mă doare și nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul discomfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru săptămâni (zi și noapte dacă poți). Ieri am făcut 10.000 de pași, astăzi la fel, nu am putut să alerg pentru că mă țineau bandajele”, a mărturisit Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

Persoanele care suferă de varice trebuie să consume cât mai multe fibre, să administreze vitaminele A și E și să se hidrateze corespunzător.

Sursă foto: instagram