Dieta Purple a înnebunit vedetele de la Hollywood. Se slăbesc cinci kilograme pe săptămână

Dieta Purple a înnebunit vedetele de la Hollywood. Se slăbesc cinci kilograme pe săptămână
Așa cum îi spune și numele, dieta Purple presupune să consumați alimente de această culoare. Cât de mult vă ajută.

În ultima perioadă, dieta Purple a devenit preferata vedetelor care spun că are efecte fantastice.

Dieta Purple a înnebunit vedetele de la Hollywood. Se slăbesc cinci kilograme pe săptămână

Potrivit oamenilor de știință, pe parcursul acestei diete se consumă doar două mese pe zi, adică micul dejun și prânzul. Nu aveți voie să consumați mai mult de 400 g pe zi, iar alimentele trebuie să aibă culoarea violet. Puteți opta pentru fasole neagră, linte, varză roşie, vinete, ceapă roşie, struguri roşii şi negri, afine.

Dar și coacăze negre, prune închise la culoare, corcoduşe negre, dude negre, mure şi fragii. Nu uitați nici de merele violet, smochine mov, dar şi busuioc mov sau ceai de levănţică. Excelenți sunt și cartofii violet, alături de conopida violet, smochine negre, roșii de culoare neagră, morcovi violet, porumb negru sau violet, usturoi mov de Sicilia și radicchio.

E important de știut că toate aceste alimente se vor mânca preponderent crude, dar le puteți fierbe sau pune la grătar. În perioada în care țineți această dietă, sunt excluse prăjelile, semipreparatele, orezul, mezelurile, dulciurile, conservele, pâinea albă, fast food-ul, unt și băuturi acidulate.

Ce beneficii aduce dieta Purple

Dieta Purple nu doar că vă ajută să scăpați de 3-5 kilograme pe săptămână, dar are și rolul de a îmbunătăți memoria, ține bătrânețea la distanță, previne apariţia aterosclerozei, dar și a accidentelor vasculare, infarctului şi hipertensiunii arteriale. Un lucru mai puțin știut este că alimentele de culoare violet protejează împotriva cancerului.

Dar și a calculilor renali și întăresc imunitatea, prevenind totodată căderea părului. Printre adepții dietei Purple s-a numărat și Mariah Carey, care a reușit să dea jos nu mai puțin de 32 de kilograme. Vedeta a fost foarte fericită, întrucât încercase tot felul de alte diete până atunci, dar nici una nu dăduse rezultatele dorite.

Sursă foto: wowbiz

Recomandarile noastre