Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra a explicat de ce Rona Hartner a murit la 50 de ani. „Codul divin s-a reflectat în toată existența ei”

Carmen Harra a explicat de ce Rona Hartner a murit la 50 de ani. „Codul divin s-a reflectat în toată existența ei”
23 noiembrie 2023, o zi neagră pentru toți românii care au apreciat-o pe Rona Hartner. Celebra cântăreață a încetat din viață. Carmen Harra a vorbit despre traseul vieții artistei.

Rona Hartner a iubit enorm viața și a luptat din răsputeri să rămână pe pământ. Dumnezeu a avut o altă socoteală cu ea și a trimis-o pe o stea, de unde va cânta îngerilor. De ce s-a întâmplat acest lucru atât de devreme, a explicat clarvăzătoarea și numerologul Carmen Harra într-un mesaj pe contul său de socializare.

„În Kabala antică, cifra cinci reprezintă dimensiunea morții”

Carmen Harra spune că toată existența Ronei Hartner s-a desfășurat în jurul cifrei cinci, care reprezintă dimensiunea morții. Dacă ar fi avut cifra opt în codul vieții, susține clarvăzătoarea, lucrurile ar fi stat altfel. „Rona Hartner, un om minunat, remarcabil, născută în martie 9, 1973.

@carmenharra888

♬ original sound – Dr. Carmen Harra

Codul ei de viață a fost cifra 5 și a trecut în neființă la vârsta de 50 de ani, într-o zi de 23, care este cifra cinci. Noiembrie 23, anul 2023… dacă adunăm toate aceste, cădem tot pe cifra cinci. Codul divin al Ronei s-a reflectat în toată existența ei. În Kabala antică, cifra cinci reprezintă dimensiunea a cincea, dimensiunea morții, trecerea dincolo de cele patru nivele ale creației fizice.

„Drumul său către lumea invizibilă va fi unul protejat de Dumnezeu și toți ne vom aminti de ea cu mare drag”

Era un om foarte credincios, așa că drumul său către lumea invizibilă va fi unul protejat de Dumnezeu și toți ne vom aminti de ea cu mare drag. Dar iată cum codurile vieții joacă un rol esențial în existența noastră.

Mi-amintesc că în urmă cu 14 ani, la Măruță, am încercat să-i vorbesc despre codificarea cu cifra cinci și faptul că nu are nicăieri un opt în codul vieții, ceea ce i-ar fi dat longevitate. Iată cât de interesante sunt codurile lui Pitagora și sincronicitățile în viețile noastre”, a fost mesajul transmis de clarvăzătoarea Carmen Harra pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre