Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra a explicat de ce și-ar fi făcut Bianca Drăgușanu atâtea operații estetice. „Este o chestie psihologică…”

Carmen Harra a explicat de ce și-ar fi făcut Bianca Drăgușanu atâtea operații estetice. „Este o chestie psihologică…”
De aproape doi ani, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se joacă de-a șoarecele și pisica. Carmen Harra le spune ce le rezervă viitorul.

S-au împăcat și s-au despărțit de prea multe ori, dar spun Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău spun că se iubesc.

Carmen Harra a explicat de ce și-ar fi făcut Bianca Drăgușanu atâtea operații estetice. „Este o chestie psihologică…”

Nimeni nu mai poate ști dacă Bianca Drăgușanu este sau nu împreună cu Gabi Bădălău, ținând cont de relația ciudată pe care cei doi o au. Acest lucru i-a stârnit curiozitatea și clarvăzătoarei Carmen Harra, care a vorbit despre îndrăgostiți. Într-o emisiune, prezicătoarea a spus că nu îi vede pe cei doi împreună, considerând că relația lor nu e decât una temporară. Se pare că vinovată ar fi Bianca, pentru că face aceleași greșeli ca și în trecut.

„Relația nu vă rezista decât cât vă fi atracția fizică”

„Ea a pierdut șansă asta și a rămas cu niste karme nerezolvate. Nu prea dau șanse relației cu Gabi Bădălău. Aș vrea să îi dau. Este o fata frumoasa, a luptat să ajungă, însă nu îi dau șanse. Este o relație temporară. Face aceleași greșeli că în trecut. Aceasta relație nu ar nici susținere din partea familiei lui, sunt mulți opozanți din multe puncte de vedere.

Relația nu vă rezista decât cât vă fi atracția fizică. Așa se întâmplă. Ea nu are fundația să meargă în viitor. Are niște karme din trecut, plus scandalurile de toată ziua nu pot duce decât la o ruptură. Aceasta este analiza psihologică.

Bianca e cea care generează certurile

Fiecare scandal, vorbe aruncate, vă degrada. Aceste nenumărate certuri duc la o ruptura totala. Împăcările astea nu repară. În felul ăsta se rup rup, în timp. Ea ar trebui să își pună o întrebare, de ce am divorțat, de ce am rămas cu copilul… Rezultatul e prost. Exista o potrivire intre ei, totuși.

Sunt foarte mulți factori, însă că să supraviețuiască testul timpului, trebuie să înțelegem toți factorii. Îmi dau seama ce bagaj karmic vin eu? La el sunt doi copii, la ea unul, care sunt oponenții lor, familia, foștii ei iubiți. Cine generează certurile mereu? Ea este cea care pune paie pe foc. Nu el. El nu îl văd agresiv și un certăreț”, e de părere Carmen Harra.

Pe de altă parte, Carmen susține că Bianca e foarte nesigură pe ea, acesta fiind motivul real pentru care și-a făcut atât de multe operații estetice.  „Are o nesiguranță incredibilă. Ea a trecut prin numeroase transformări. Nu a fost sigură pe ea. Pentru asta și-a făcut numeroase transformări. Este o chestie psihologică”, a mai afirmat clarvăzătoarea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre