Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra le-a făcut lipeala. Adriana Bahmuțeanu și-a găsit iubit american și se pregătește de nuntă

Carmen Harra le-a făcut lipeala. Adriana Bahmuțeanu și-a găsit iubit american și se pregătește de nuntă
Vestea că Adriana Bahmuțeanu s-a logodit și urmează să facă nuntă mare i-a șocat pe toți. Bruneta nu stă degeaba.

După scandalul cu fostul iubit, artistul grec Nikos Papadopoulos, Adriana Bahmuțeanu a tras lozul cel mare.

Carmen Harra le-a făcut lipeala. Adriana Bahmuțeanu și-a găsit iubit american și se pregătește de nuntă

27 iulie 2022 a fost o zi cu totul și cu totul specială pentru Adriana Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Silviu Prigoană s-a logodit la biserică și se pregătește intens de nuntă. Alesul inimii este George, un bărbat arătos, afacerist din America. După ce a terminat cu scandal relația cu Nikos, bruneta și-a găsit fericirea în brațele acestuia cu două, trei luni în urmă.

Cei doi s-au îndrăgostit lulea și au făcut primul pas. Adriana se pregătește pentru o nuntă frumoasă, dar spune că nu vrea să se grăbească. Și, își dorește enorm să-i facă lui George și un copil.

„O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație”

”Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (…). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

„Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere”

La rândul său, George a mărturisit că a cunoscut-o pe Adriana grație clarvăzătoarei Carmen Harra, cu care este prieten de multă vreme, dar nu a fost dragoste la prima vedere. „Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani.

Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi …”, a declarat George Steven, la România TV.

„Mama copilului meu a decedat la trei luni după ce a născut”

George a mai fost căsătorit odată, dar din nefericire a avut parte de o dramă, fosta sa soție trecând în lumea drepților la doar trei luni de când a adus pe lume un băiețel. „Nu am avut emoții. Am zis că unul dintre noi trebuie să se țină tare și fără emoții. (..) Am venit fără nicio așteptare și am zis că dacă e să fie, o să fie, dar mai ales cum o să vrea Dumnezeu.

În mai puțin de două luni.. avem o lună și o săptămână. Mama copilului meu a decedat la 3 luni după ce a născut.”, s-a destăinuit logodnicul fostei soții a lui Silviu Prigoană.

Sursă foto: spynews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre