Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra, previziuni tulburătoare: ”Revin alte pandemii și alte probleme”

Carmen Harra, previziuni tulburătoare: ”Revin alte pandemii și alte probleme”
Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit recent despre problemele cu care se va confrunta omenirea în viitorul apropiat.

Chiar dacă spune că pandemia de coronavirus nu s-a încheiat, Carmen Harra susține că mai vin și alte lucruri rele.

Carmen Harra, previziuni tulburătoare despre viitor. ”Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați”

Una dintre cele mai căutate clarvăzătoare din lume, Carmen Harra, susține că omenirea va trece prin momente grele până în anul 2033. După acești ani, vom ava parte de pace și bunăstare. Până atunci însă, inflația ne va da de furcă. „Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați.

Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Acesta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice”, a declarat Carmen Harra.

„Pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm”

Din punctul de vedere al prezicătoarei, pandemia de coronavirus a adus și un lucru bun, pentru că ne-a învățat să ne găsim pe noi și să vedem cât suntem de puternici. „Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033.

Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual. În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva”, a afirmat Carmen Harra.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre