Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra și-a prezentat bijuteriile. Un singur Rollex valorează cât un apartament

Carmen Harra și-a prezentat bijuteriile. Un singur Rollex valorează cât un apartament
Celebra clarvăzătoare Carmen Harra le-a făcut o surpriză celor care o iubesc și a prezentat o parte din bijuteriile cu care se mândrește.

E îndrăgostită de bijuterii de la vârsta de 16 ani și ce a reușit să strângă depășește cu multe așteptările. Ce poartă Carmen Harra.

Carmen Harra și-a prezentat bijuteriile. Un singur Rollex valorează cât un apartament

Bijuteriile celebrei vizionare Carmen Harra spun povești. Prin Skype, la Antena Stars, marea cântăreață a României spune că prima dată a cumpărat un inel la vârsta de 16 ani și a dat pe acesta tot ce câștigase în urma unui turneu efectuat în Rusia. Iar de atunci nu s-a mai putut opri.

Drept urmare, acum are o colecție mai mult decât impresionantă de bijuterii. Dar și ceasuri Rollex, fiecare valorând mai mult de 100.000 de euro. Printre acestea se remarcă și un Rollex care a fost comandă specială. “Sigur că sunt extrem de scumpe obiectele pe care le am, însă mai mare este valoarea sentimentală, având în vedere că le strâng de 47 de ani”, a mărturisit vedeta.

Rubinul, piatra prețioasă a lui Carmen Harra

Printre podoabele de preț pe care vizonara le adoră se numără cercei și inele cu rubine și smaralde, dar și diamante galbene. Care, spune Carmen Harra, se recomandă a fi purtate dacă vreți să aveți bogăție în viață. Pe de altă parte, aceasta  a menționat că rubinul este piatra ei preferată.

Și le-a recomandat doamnelor care vor să-și găsească dragostea în viață să o poarte. Cât privește pietrele verzi, acestea sunt indicate pentru a atrage banii, iar cele negre sunt bune când vreți să scăpați de energiile negative.

În garderoba ei se află și o rochie ca a Melaniei Trump

Și pentru că adoră rochiile scumpe, Carmen are în garderobă una identică cu cea pe care a purtat-o Melania Trump când a apărut pentru prima dată la Casa Albă. “Rochia a fost făcută de un designer celebru și a fost creată pentru Melania Trump. Când a apărut ea prima dată la Casa Albă, rochia asta a purtat-o.

Am fost obsedată să am exact ca ea, pentru că îmi place genul ăsta de rochie. Arată splendid. Mie îmi place albul, chiar dacă este mai greu de purtat. (…)”, a menționat Carmen Harra într-un interviu mai vechi de la Antena Stars.

Sursă foto: libertatea, avantaje

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre