Carmen Harra nu mănâncă de 25 de ani carne. Ce a învăţat de la Dalai Lama

Carmen Harra nu mănâncă de 25 de ani carne. Ce a învăţat de la Dalai Lama
Carmen Harra a adoptat un stil de viață sănătos. Celebra prezicătoare nu mai mănâncă de 25 carne. ”Am învățat asta de la Dalai Lama”, spune parapsihologul. Ea arată fabulos la cei aproape 66 de ani.

Carmen Harra trăiește în lux și opulență în Florida. Pe 25 martie va împlini 66 de ani, dar arată incredibil. Spune că a fost inspirată de Dalai Lama, șeful spiritual și temporal al Tibetului.

Carmen Harra, dieta. Nu mănâncă de 25 de ani carne

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare a vedetelor, a adoptat un stil de viață sănătos și asta a ajutat-o să arate ca o tinerică frumoasă și apetisantă. Are o dietă inspirată de la Dalai Lama.

În vârstă de aproape 66 de ani, Carmen Harra spune că trăiește echilibrat și consumă doar alimente sănătoase. În plus, clarvăzătoarea a renunțat de ani buni la carne.

„Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul.

Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu. Şi eu m-am luptat infiorător să dau jos kilogramele.

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii.

Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă. Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Carmen Harra are aproape 66 de ani și arată fabulos

Ce dietă a învățat de la Dalai Lama

Carmen Harra,  dietă sănătoasă. A spus că folosește un macerat cu puteri miraculoase, pe care îl consumă în fiecare dimineaţă, pentru a se menţine sănătoasă.

„Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar. Se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă.

Celebra prezicătoare afirmă că acest macerat purifică organismul şi opreşte modificarea celulelor în celule canceroase. ”Este de opt ori mai eficient decât chimiotarapia. Eu aşa trăiesc şi nu am avut niciodată vreo problemă. În viaţă trebuie să previi, nu să aştepţi să ţi se întâmple”, a mai spus Carmen Harra.

Cine este Carmen Harra

Carmen Mureșan, cunoscută acum drept Carmen Harra va împlini pe 25 martie vârsta de 66 de ani, dar arată fabulus și este mereu elegantă.

Și-a început cariera artistică la 16 ani și a făcut parte din trupa ”Trio Expres”, alături de Crina Mardare, trupă foarte apreciată la începutul anilor ʹ80.

S-a stabilit în Statele Unite din anul 1983, iar în 2003 a debutat ca scriitoare, cu volumul „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller și a fost tradusă în 20 de limbi. A mai publicat apoi mai multe cărți de succes care i-au adus bunăstarea.

Predicțiile sale sunt foarte apreciate, mai ales pentru că cele mai multe se adeveresc.


Profeția Babei Vanga pentru anul 2021. Ce nu știați despre clarvăzătoare

Ce probleme va avea Omenirea în 2021. Previziuni sumbre

Recomandarile noastre