Simona Ionescu / Redactor Șef

Casa lui David Beckham, jefuită în timp ce familia era în casă. Ce pagubă le-a făcut hoțul

Casa lui David Beckham, jefuită în timp ce familia era în casă. Ce pagubă le-a făcut hoțul
Familia Beckham a constatat că hoțul a spart o fereastră de la etajul conacului Holland Park, West London, acolo unde locuia Cruz, fiul de 17 ani al cuplului Victoria și David.

Efracția nu a fost descoperită decât ​​miercuri dimineață, când Cruz s-a întors acasă după o noapte petrecută în oraș și a dat peste dormitorul său răscolit și a văzut sticlă spartă. David a alertat Poliția și apoi au început să caute peste tot, ca să se asigure că hoțul nu se află încă în imobil.

Casa lui David Beckham, jefuită în timp ce familia era în casă

Se spune că infractorul a pătruns în conacul de 40 de milioane de lire sterline al familiei Beckham din vestul Londrei în cursul zilei de marți, spărgând geamul dormitorului lui Cruz. El a furat obiecte de valoare, de câteva mii de lire sterline. E vorba despre haine scumpe de designer, accesorii și bunuri electrice, depozitate în cameră. Aproape că nu a mai rămas nimic de valoare acolo. De aceea unii apreciază că au fost mai mulți hoți, cel puțin doi.

În timpul spargerii se presupune că David, Victoria și fiica de 10 ani Harper se relaxau la parter, fără să sesizeze ce se întâmpla la etajele superioare.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru The Sun: „Din păcate, familia Beckham a fost victima unui hoț sau unor hoți destul de profesioniști, care au lucrat în zonă. Din fericire, infractorul/ii au ajuns doar până la un dormitor înainte să fugă”.

O bănuială, o coincidență…

Spargerea a avut loc la doar câteva săptămâni după ce Victoria și David Beckham au obținut autorizarea pentru a-și repara conacul Holland Park. Existau părți din clădire care fuseseră închise, deoarece începuse să se prăbușească. Cuplul a primit permisiunea de la Royal Borough of Kensington and Chelsea pentru a-și repara terasa istorică din spate și scările, care deveniseră prea periculoase pentru a fi folosite.

MailOnline, care a obținut imagini cu conacul, arată că în anumite locuri existau unele suporturi de susținere înainte de începerea lucrărilor.

Jurnaliștii spun că în declarația de design a lui Beckham acesta a dezvăluit planurile lor de a „restaura terasa, care este considerată nesănătoasă din punct de vedere structural, pe o bază similară”. Se mai spune că familia nu mai folosește terasa, care are daune structurale din cauza vechimii și pătrunderii apei. De asemenea, există crăpăturii și spargeri din cauza înghețului și era nevoie de reparații serioase. Astfel de informații puteau ajunge ușor la spărgător/i.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre