Simona Ionescu / Redactor Șef

Casa lui Mihai Trăistariu incendiată chiar de fratele lui

Casa lui Mihai Trăistariu incendiată chiar de fratele lui
Mihai Trăistariu se ceartă cu fratele lui, care i-a incendiat casa. Cei doi comunică cu dificultate, deoarece Vasile Trăistariu trăiește departe de „energiile negative”, fiind mai singuratic.

Cu toate că este fratele mai mic, Mihai Trăistariu a avut grijă de Vasile Trăistariu, mai ales atunci când avea câștiguri semnificative din muzică. Fratele lui Mihai nu a acordat importanță banilor și a trăit mereu într-un stil boem. Fiind ocupat cu pictura și energiile pozitive, Vasile trebuia să mănânce, iar cel care i-a umplut mereu frigiderul și i-a plătit facturile a fost Mihai.

Cum i-a luat foc casa lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu l-a cazat pe fratele lui mai mare, care, i-a incendiat casa și nu a arătat nici o părere de rău pentru faptele sale, lăsându-l pe cântăreț complet dezamăgit.

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis: Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie. Nu am pretenții să îmi întorci înapoi, dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a declarat Mihai Trăistariu, scrie viva.ro.

Mihai Trăistariu își iubește fratele și îl ajută mereu

Vasile Trăistariu a terminat Academia de Pictură şi a fost profesor de desen. În urmă cu câțiva ani, bărbatul se izolase de toată lumea și nimeni n-a mai putut lua legătura cu el pentru că voia să stea departe de „energiile negative”.

Mihai spune că fratele său a fost până nu demult un om „normal”, care comunica, se apucase de culturism și îi plăcea să picteze. Cu toate că „îl înțeapă” de câte ori se întâlnesc, Mihai îl ajută cu bani pe Vasile și apreciază arta care iese din mâinile lui.

„Fratele meu este foarte credincios, l-am vizitat zilele trecute, cu ocazia unui concert. În fiecare zi, până la 12.00, e la biserică. Este un om cuminte, s-a apucat și de sculptat. Lucrează la un monument istoric pentru urbea nemțeană, cu scene de la Revoluția din 1989. Pictează și se roagă în fiecare zi, dar iarăși i-am găsit în atelier niște nuduri. Artiștii tot artiști rămân, iar fratele meu e un geniu. Chiar și la facultate îi recunoșteau talentul profesorii.”, îl laudă Mihai pe fratele său mai mare.

Sursă: Viva.ro

Exclusiv. Românii, fascinați de analfabeții societății care se scălămbăie pe net. Bodi e în top

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre