Simona Ionescu / Redactor Șef

Câștigătoarea de la „Vedeta populară” pune banii la ”saltea”. A luat 100.000 de lei

Câștigătoarea de la „Vedeta populară” pune banii la ”saltea”. A luat 100.000 de lei
Iuliana Tudor a reușit din nou să adune iubitorii de folclor în fața televizoarelor. Au fost foarte mulți români care au urmărit emisiunea „Vedeta populară”, din ultima zi a anului 2020. Câștigătoarea a anunțat că va pune banii la ”saltea”.

Emisiunea „Vedeta populară” realizată și prezentată de Iuliana Tudor la TVR 1 a fost unul  dintre cele mai urmărite programe din ultima zi din anul 2020. Câștigătoarea are 28 de ani și este IT-istă.

1,2 milioane de români s-au uitat la finala „Vedeta populară”

Iuliana Tudor și un juriu de 5 stele au făcut din emisiunea ”Vedeta popular” una dintre cele mai urmărite de la TVR. De altfel, nu sunt multe emisiuni de folclor autentic, iar iubitorii acestui gen de muzică se uită cu nesaț la TVR, la Iuliana Tudor.

În ultima zi din anul 2020, peste 1,2 milioane de români s-au uitat la Finala „Vedeta populară” de la TVR 1. Momentul emoționant în care Mădălina Mureșan devenea cea de-a cincea  câștigătoare a trofeului „Vedeta populară” și a premiului de 100.000 de  lei a fost cel mai vizionat al finalei.

Însă, și partea a doua a show-ului în care cele trei finaliste continuau lupta  pentru trofeu a poziționat principalul post al Televiziunii Române pe  locul al doilea la nivel național, cu 800.000 de telespectatori.

„După ce am încheiat filmările sezonului 5 „Vedeta populară”, am știut că va stârni interes. Cifrele de audiență ale fiecărei ediții au fost mult peste așteptările noastre, iar finala ne-a copleșit”, a mărturist Iuliana Tudor.

Cine este câștigătoarea de la „Vedeta populară”

Câștigătoarea sezonului cinci al emisiunii realizate și prezentate de  Iuliana Tudor este o tânără originară din Reghin care trăiește în Cluj-Napoca, unde lucrează ca Senior Software Developer la Fortech.

Mădălina Mureșan (28 de ani) este IT-istă

În vârstă de 28 de ani, Mădălina Mureșan nu se află la prima participare la emisiunea Iulianei Tudor de la TVR. Ea a mai călcat pe scena „Vedeta populară” în cel de-al doilea sezon al talent-show-ului de folclor, iar unul dintre motivele pentru care a vrut să se întoarcă este un obicei deosebit de nuntă, ”Mână bade caii tare”, pe care își dorea să-l prezinte în semifinală. Ceea ce a și făcut.

Iar piesa de dragoste din folclorul grecesc pe care a interpretat-o a reprezentat încă un plus pentru calificarea în finală.

Mare amatoare de colindat, ea povestește că prima astfel de experiență a avut-o la 3 luni, când părinții ei au băgat-o sub cojoc, pe ninsoare si frig. Momentul prezentat de Mădălina în Marea Finală a cuprins un joc de țurcă, descântecul țurcii deocheate și o colindă despre nașterea Mântuitorului.

Pentru proba a doua, a ales cântecul „Frunzuliță mere verzi”, cules de Maria Butilă (interpretă cu care Mădălina a cântat în duet la prima apariție în sezonul 5 „Vedeta populară”), din jurul comunei în care s-a născut.

Câștigătoarea de la „Vedeta populară” pune banii la ”saltea”

Mădălina Mureșan povestește că, după prima participare la „Vedeta populară”, a devenit, la rândul ei, o mică vedetă în zona Mureșului, de unde provine. A fost invitată la mai multe spectacole și emisiuni la televiziunea locală și a fost prezentată ca fiind „Vedeta populară a Văii Mureșului”.

S-a simțit măgulită de această etichetă, dar mărturisea că mai are mult de muncă până să ajungă acolo. Iată că, în Finala sezonului 5, Mădălina a primit confirmarea de care mai avea nevoie și din partea celor cinci membri ai juriului emisiunii de la TVR 1, aceștia fiind de acord, în unanimitate, că, deși a fost o hotărâre dificilă, calitățile ei vocale, ținuta, originalitatea și cunoștințele în materie de folclor au impus-o drept cea mai bună concurentă de la „Vedeta populară”.

Întrebată ce va face cu premiul de 100.000 de lei, Mădălina a declarat că o parte îi va economisi, iar restul îi va investi în straie populare „O parte o să-i economisesc. Le-am spus și băieților din spate să nu le spună părinților mei că de o parte o să-mi cumpăr costume populare”, a afirmat fericita câștigătoare.


Dan Negru din nou în topuri. Acum, doar pe locul 2

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre