Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât cere iubita lui Pepe pentru o ședință de machiaj la domiciliul clientului

Cât cere iubita lui Pepe pentru o ședință de machiaj la domiciliul clientului
Chiar dacă nu știe ce se va întâmpla în viitor, Pepe și-a asumat relația cu Yasmine. Cât cere iubita artistului pentru un machiaj profesional.

Sunt extrem de fericiți unul în brațele celuilalt și pare începutul unei frumoase povești de dragoste. Cât cere frumoasa Yasmine pentru a vă convinge de talentul său de make up artist.

Cât cere iubita lui Pepe pentru o ședință de machiaj la domiciliul clientului

După un divorț deloc plăcut pentru Pepe, artistul a confirmat legătura cu Yasmine, prin publicarea unor imagini în mediul online. Sigur că după două mariaje eșuate, Pepino e puțin mai sceptic și încearcă să nu se mai arunce cu capul înainte. Chiar și așa, pare că s-a îndrăgostit de fotomodel și lasă viața să-și urmeze cursul.

Cu puțin timp în urmă Yasmine a apărut la brațul lui Pepe la un eveniment important pentru cântăreț, pentru că a fost naș de botez. Unde au fost și cele două fetițe ale artistului, ceea ce spune multe despre relația tatălui lor cu fotomodelul. Cei doi s-au asortat și în ceea ce privește îmbrăcămintea, fiind în centrul atenției.

„Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine”

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat artistul pentru click.ro.

În ceea ce o privește pe brunetă, se pare că e foarte bună în arta machiajului, iar cei care au nevoie de un make up profesionist acasă, pot apela la serviciile ei cu toată încrederea. Sursele spun că aceasta ar cere 100 de euro pe o ședință, însă se aude prin târg că nu există clientă care să nu fie extrem de mulțumită de rezultatul final. Puțini sunt cei care știu că Yasmine este cea care l-a machiat pe actualul său iubit pentru videoclipul piesei „Sentimente Intense”.

Sursă foto: unica.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre