Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de afectat e Alex Rodriguez după ce a văzut pozele cu fosta sa logodnică

Cât de afectat e Alex Rodriguez după ce a văzut pozele cu fosta sa logodnică
Zilele acestea Jennifer Lopez și fostul ei logodnic mai vechi, Ben Affleck apar tot mai des împreună. Au fost surprinși în mașină, în vila cântăreței și, mai nou, au fugit într-o excursie romantică.

Alex Rodriguez a turbat când a văzut pozele care au fost surprinse de paparazzi.  Recent, el și JLo au pus capăt relației lor, deși erau logodiți și plănuiau nunta. În final, artista nu i-a mai suportat infidelitățile, după ce noi dezvăluiri cu privire la interesul lui pentru alte domnișoare au devenit publice.

Lopez și Rodriguez și-au confirmat despărțirea luna trecută la doar câteva săptămâni după ce au luptat împotriva zvonurilor de despărțire. Cei doi au început să se întâlnească în februarie 2017 înainte de a-și anunța logodna în martie 2019. După ce au anunțat oficial anularea nunții, ruperea logodnei și despărțirea, fiecare și-a văzut de viață.

Bărbatul chiar a plecat în altă localitate. Dar, între timp, Jennifer Lopez pare că și-a găsit consolarea în brațele mai vechiului ei logodnic, actorul Ben Affleck. Care și el suferea după ce a fost părăsit de iubita sa, la finele anului trecut.

S-a mai spus că acesta ar fi încercat un reviriment al relației cu fosta sa soție, actrița Jennifer Garner, dar și aceasta i-a dat flit după ce a văzut că prea des o ia în brațe și o alină pe cealaltă Jenny.

Cât de afectat e Alex Rodriguez după ce a văzut pozele cu fosta sa logodnică

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost fotografiați recent după o excursie romantică într-o stațiune de schi de lux din Montana, fotografii exclusive obținute de DailyMail.com. Iar Alex Rodriguez a văzut și el fotografiile. A turbat de nervi, iar acest lucru e confirmat de prietenii lui apropiați, scrie Daily Mail.

El s-a declarat „foarte șocat” de reuniunea lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck la doar o lună după ce a anulat logodna cu el. Ba chiar, A-Rod susține că el personal credea că o poate convinge pe Jlo să revină asupra deciziei, și să se împace. „El a crezut cu adevărat că vor reuși să reia relația”, a dezvăluit presei, un apropiat al lui Rodriguez.

Fostul jucător de la New York Yankees, în vârstă de 45 de ani, e în stare de șoc în legătură cu faptul că fostul cuplu de acum 17 ani – numit odinioară „Bennifer” – a petrecut așa de mult timp împreună în ultimele săptămâni la doar o lună după ce el și vedeta în vârstă de 51 de ani au anulat logodna.

O sursă apropiată lui Rodriguez a declarat pentru E! Știri, luni: „A-Rod este șocat de faptul că JLo a continuat să își vadă de viață. A crezut cu adevărat că vor reuși să se reconecteze. El a contactat-o pe JLo încercând să se întâlnească cu ea, iar ea a fost foarte expeditivă cu el”.

Potrivit surselor publicației, Rodriguez este „întristat” în legătură cu reunirea lui Lopez cu actorul din The Way Back și chiar a întins mâna pentru a-i anunța că este „supărat”. Sursa a explicat: „Jlo nu mai este interesată să reaprindă nimic cu A-Rod. E gata”.

Sursa foto: Instagram

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună. Au fost surprinși la întoarcerea dintr-o vacanță romantică

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre