Simona Ionescu / Redactor Șef

Despărțire în showbiz. O vedetă din Antena Stars a fost dată afară

Despărțire în showbiz. O vedetă din Antena Stars a fost dată afară
Se strâng tot mai mult rândurile în trustul Antena. După plecarea lui Dan Negru, Bendeac și a celor trei bucătari prieteni, o altă vedetă părăsește barca. A fost concediată de la Antena Stars.

Iubită de spectatori ori de câte ori apare pe ecrane, o vedetă de la Antena Stars nu va mai lucra în acest trust.

Iar acest lucru se va întâmpla chiar de la 1 aprilie 2024. Și, nu, nu este deloc o păcăleală, ci se pare că e un adevăr. Iar Cătălin Cazacu, căci el este vedeta care a fost dat afară, va trebui să-și caute cât mai repede de muncă. Simpaticul prezentator a fost contactat de jurnaliști, dar nu a știut ce i se pregătește pe la spate, întrucât nu fusese informat de faptul că va rămâne fără loc de muncă, scrie cancan.ro.

„Pe ei trebuie să-i întrebați, nu pe mine”

Sursele spun însă că prezentatorul Cătălin Cazacu ar fi aflat vestea de pe 14 martie, dar nu a vrut să vorbească. „Nu știu de unde aveți vestea asta, eu nu am primit-o încă. (…) Pe ei (n.r cei de la Antena Stars) trebuie să-i întrebați, nu pe mine”, a declarat Cazacu. Nu se știe deocamdată ce a dus la această ruptură, dar se pare că nu se mai poate face nimic, decizia fiind una definitivă.

Catalin Cazacu concediat
Cazacu și-a deschis restaurant alături de Vincenzo Aiello. Sursă foto: Instagram

Cazacu și-a deschis restaurant

Până va găsi un alt loc de muncă în televiziune, Cătălin Cazacu are din ce se trăiască, pentru că nu demult și-a deschis un restaurant. Dar nu singur, ci împreună cu prietenul său cel mai bun, Vincenzo Aiello, fost concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”. Dar Cătălin Cazacu este patronul și unui alt restaurant deschis cu ceva timp în urmă.

„Nu sunt chiar mare afacerist, dar doamne ajută”, a declarat Cazacu, într-un interviu pentru Star Matinal. Inaugurarea noii locații a avut loc la începutul lui februarie, iar de la eveniment nu a lipsit fosta colegă și prietenă a lui Cazacu, Natalia Mateuț. „Cei mai buni prieteni sunt cei care îți dau sfaturi foarte bune, cei care sunt alături unul de celălalt la greu”, a spus frumoasa prezentatoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre