Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au început 2023 foarte prost. Abia s-au împăcat…

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au început 2023 foarte prost. Abia s-au împăcat…
După o perioadă grea în care au fost certați, a urmat dulcea împăcare și Ramona Olaru a plecat să petreacă sărbătorile de iarnă alături de Cătălin Cazacu, în Mexic.

Alături de mai mulți prieteni, cei doi îndrăgostiți au petrecut un Crăciun frumos, dar Revelionul n-a fost nici pe departe ce și-au dorit cei doi. Iar ceea ce părea să fie o vacanță perfecta din toate punctele de vedere, s-a transformat într-un eșec total pentru Cătălin și Ramona.

Cei doi au ales un restaurant frumos, unde au plătit atât cât și s-a cerut și au fost convinși că vor petrece o noapte pe care nu o vor uita. Numai că s-a întâmplat exact ce nu și-ar fi dorit niciodată.

Imediat după miezul nopții cei doi au plecat să caute mâncare

Cei doi s-au trezit că mâncarea nu e nici pe departe ce ar fi trebuit să fie. Au așteptat să treacă miezul nopții, apoi au plecat în căutarea unui magazin sau a unui restaurant deschis unde să reușească să-și astâmpere foamea. Cătălin Cazacu le-a povestit totul fanilor săi de pe rețelele de socializare. Nu de altceva, dar vor ca nimeni să nu mai treacă printr-o situație atât de neplăcută, mai ales de Revelion.

“Foarte bună mâncarea, am plătit nu mult, o mână și un picior. E ora 1 și 20 și noi căutam tacos”

„Eu sunt un om sincer și întotdeauna mi-a plăcut să dau sfaturi. Dacă ești deștept, înveți din greșelile mele. Pe scurt, noi am fost la Revelion, foarte frumos, n-am văzut nimic.

Am mers pentru mâncare, în principiu. Foarte bună mâncarea, am plătit nu mult, o mână și un picior. E ora 1 și 20 și noi căutam tacos”, le-a spus sportivul prietenilor din online.

Ramona și-a făcut planul pentru 2023: familie și copil

Pentru anul care tocmai a început, Ramona Olaru știe exact ce vrea. O familie și un copil dar mai are încă o dorință: să poată mânca ce-i poftește inima, atât cât dorește, dar fără să se îngrașe. „În 2022, mi-a plăcut cel mai mult că am mai evoluat psihic și emoțional și am învățat că nu tot timpul ceea ce îți dorești este totuna cu ceea ce ai nevoie.

“Să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau”

În 2023, îmi doresc liniște, o familie fericită, cu un copil, putere de muncă în continuare, să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau! Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine!(…) Dorința mea, la orice sărbătoare, va rămâne următoarea: cât mai curând în viața mea, aș vrea să apară un copil!”, a declarat Ramona Olaru pentru TVMania.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre