Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Măruță și Andreea Bălan sunt „doar prieteni”? Circulă un clip cu cei doi care o va înfuria pe Andra

Cătălin Măruță și Andreea Bălan sunt „doar prieteni”? Circulă un clip cu cei doi care o va înfuria pe Andra
Cătălin Măruță și Andra sunt cuplul de aur al showbizului, însă o filmare cu prezentatorul TV ar putea să le zdruncine căsnicia. În filmare, Măruță o sărută cu patos pe „prima balerină a showbizului”, așa cum a numit-o în glumă Romică Țociu. E vorba despre Andreea Bălan, iar imaginile sunt... wow!

Videoclipul a fost filmat „în cadru organizat”, Cătălin Măruță fiind invitat, alături de alte vedete, dar și de Andreea Bălan, la un eveniment.

Prezentatorul de la Pro TV pare că s-a simțit „ca acasă” în acel loc, chiar și cu camerele ațintite spre el. Concret, pare că a uitat că va fi văzut și analizat de toți fanii săi – în special de ai Andrei, care l-au taxat cu vârf și îndesat după ce clipul de mai jos a devenit viral pe Tik Tok.

„Măruță, poftești la Andreea Bălan?!”

Fanii au lăsat sute de mesaje în care fie îl dojenesc pe prezentator pentru că ar fi întrecut fina linie a îmbrățișărilor și sărutărilor prietenești, fie apelează la Andra pentru a-l băga într-o ședință de familie. „Măruță, poftești la Andreea Bălan?!” sau „Bai, de câte ori o pupi ? Te vede aia mică!” sunt unele dintre comentariile lăsate de internauți.

Dacă Măruță a exagerat sau nu cu pupicii și îmbrățișările, judecați dumneavoastră. Trebuie menționat că soțul Andrei este un om „mai lipicios”, care deseori „invadează” spațiul intim al prietenilor săi, iar lumea s-a obișnuit deja cu felul său. O spun chiar apropiații săi.

Andreea Bălan, suprinsă în brațele lui Jador

Andreea Bălan (38 de ani) a fost surprinsă în ipostaze intime alături de manelistul Jador (28 de ani).

Artista a fost filmată în compania lui Jador, în miez de noapte, cei doi sărutându-se cu foc în mașina artistei – scriu cei de la Cancan. Totodată, blonda a negat orice apropiere intimă cu autorul hit-ului „Ea nu te-a înșelat pe tine”.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust.

Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună’, a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre