Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Moroșanu a primit cea mai tare propunere. Să facă reclamă la hârtie igienică cu miros de coceni

Cătălin Moroșanu a primit cea mai tare propunere. Să facă reclamă la hârtie igienică cu miros de coceni
Pus mereu pe șotii, Cătălin Moroșanu a făcut o dezvăluire cel puțin șocantă. Ce propunere ieșită din comun a primit sportivul.

Are planuri mari pentru viitor și speră ca în scurt timp să-și vadă visele împlinite. Ce propunere amuzantă a primit Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu a primit cea mai tare propunere. Să facă reclamă la hârtie igienică cu miros de coceni

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, simpaticul Cătălin Moroșanu a dezvăluit că i s-a făcut o propunere la care pur și si simplu a rămas fără cuvinte. „M-a sunat cineva, foarte bine intenționat și mi-a spus că vrea să facă reclamă la un produs foarte șmecher, 100% românesc. Deja mă gândeam: vin contractele! Era vorba de hârtie igienică cu miros de coceni de Dobrogea.

Era o reclamă cu un sul de hârtie, cu castel și eu trebuia să stau acolo să spun să vă ștergeți la fund cu acest produs. Oamenii erau foarte faini, profesioniști, mi-au trimis și scriptul, dar când am auzit despre ce e vorba, n-am fost în stare să mă gândesc nici la bani. Îți imaginezi cum e să stai pe budă să-și amintești de Moroșanu?”, a făcut Moro deliciul tuturor.

A slăbit 17 kilograme la Survivor România, mâncând nucă de cocos

A făcut parte din concurenții care au fost la Survivor România, iar din acel moment Cătălin Moroșanu spune că nu mai vrea să vadă niciodată în viață nucă de cocos. „Să nu mai aud niciodată de cocos. Dar să ști că ținea de foame. Îți umpleai stomacul cu cocos. Îl mâncai ca disperatul, pentru că altceva nu aveai. Știam… era cocos mai lunguieț, mai rotund, cocosul de o lună, de două luni, de trei luni. Una peste alta mi-a prins bine, pentru că am reușit să slăbesc 17 kilograme.”, a dezvăluit sportivul.

Vrea să fie din nou tată

De asemenea, Moro spune că își dorește din suflet să devină din nou tată. E conștient că nu va mai dura mult și fiica lui și a Georgianei va pleca, iar casa va rămâne goală. „I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul. Că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată.

Natalis o să crească mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasăre. Și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețile împreună. Mă gândesc să fiu tătic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise.  Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a mărturisit, emoționat, Moroșanu.

Visul lui este să devină antrenor

Cât privește cariera, Moroșanu a afirmat că visul lui este să devină antrenor și să-și deschidă o academie. ”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting.”, a mai spus sportivul.

Anamaria Prodan, fiță de modă în Dubai. Cum s-a prezentat la mall impresara

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre