Simona Ionescu / Redactor Șef

Catrinel Menghia a devenit mămică. Iată prima fotografie cu bebelușul

Catrinel Menghia a devenit mămică. Iată prima fotografie cu bebelușul
El este noul bebeluș mult așteptat din show bizz-ul românesc. Celebra sa mămică, Catrinel Menghia, l-a arătat tuturor pe contul de socializare.

Catrinel Menghia nu-și mai încape în piele de fericire. A devenit mămică pentru a doua oară. A fost binecuvântată cu un băiețel, pe care l-a arătat tuturor. Bebelușul e frumos foc!

Cu câteva zile în urma fanii au văzut fotografii cu ea însărcinată, acum Catrinel Menghia l-a arătat lumii pe moștenitor. Într-o altă fotografie, vedeta a postat-o și pe fetița sa, Caroline, care-l ține în brațe pe bebeluș. Dar și o fotografie cu tăticul, care nu se poate opri să-și privească băiatul. Catrinel e împreună cu bărbatul viselor sale de 13 ani, iar tăticul Massimiliano Di Lodovico e pur și simplu în extaz. Bebelușul e o minune în viața lor, iar fetița și-a împlinit cel mai mare vis, acela de a avea un frățior.

Bebelușul lui Catrinel Menghia

A fost ales și numele bebelușului

„Caroline Léon este deja înnebunită după tine… Bine ai venit Léon, iubirea vieții noastre. Mulțumiri nenumărate tuturor celor care au făcut posibil acest miracol, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru”, a fost mesajul lui Catrinel pe contul său de Instagram. Vedetele au dat imediat mesaje de felicitare, printre acestea numărându-se Laura Cosoi, Anca Lungu, Mihaela Rădulescu și Dana Rogoz.

„Singurul lucru pe care ni l-am dorit”

Micuțul Leon a povestit cu ceva timp în urmă că are tot ce-și dorește, bebe fiind singurul lucru pe care și-l doreau enorm. „Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră”, a mărturisit Catrine. „E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama”, a spus atunci Catrinel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre