Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a făcut Ramona Olaru ca să intre la Mormântul Sfânt. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva

Ce a făcut Ramona Olaru ca să intre la Mormântul Sfânt. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva
Ramona Olaru a avut un Paște cu totul și cu totul deosebit. Și-a împlinit un vis și a reușit să vadă „pe viu” cum vine Lumina Sfântă.

Pentru că era foarte multă lume care aștepta, Ramona a apelat la o strategie la care nu s-ar fi gândit nimeni. Iată ce s-a întâmplat.

Reîntoarsă cu forțe proaspete după Paște, Ramona Olaru și-a surprins colegii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” atunci când a povestit la ce a recurs pentru a intra în Mormântul Sfânt să ia Lumina.

„I-am făcut ochi dulci unui polițist. Lumea țipa de ce mă bagă pe o altă intrare, dar ce puteam să fac? Sunt șase intrări și încă una, care e tot timpul deschisă, pe unde se spune că va pătrunde Mesia, atunci când va veni din nou pe pământ”, a povestit colega lui Răzvan și Dani. Pe acolo a intrat ea.

„Am ajuns fără bagaje

Dacă vacanța a fost una extrem de reușită, Ramona a povestit că, din nefericire, a ajuns în țară doar ea, nu și bagajele. „Ne-am întors la muncă, dar vreau să vă mărturisesc ceva. Aseară când m-am întors din vacanță, am ajuns doar eu, fără bagaje. Și în bagaje aveam și placa cea mai potrivită pentru părul meu și mare parte din make-up-urile pe care le folosesc de-a lungul timpului. Eu sper să vină bagajul în 24-48 de ore așa cum spun ei”, le-a spus Ramona fanilor.

Mesaj dur către cei care i-au trimis urări de Paște „inepte”

Pe de altă parte, Ramona a fost extrem de dură cu mulți dintre cei care i-au trimis mesaje de Paște, deși nu au nici o legătură cu ea. „Bună dimineața tuturor, mai ales celor care s-au oprit în a trimite mesaje inepte „fie ca lumina și ocrotitorul Iisus…”, mesajul ăla trimis către toată agenda, urmat de o poză cu lumânări, etc.

Dacă nu ești în cercul vieții mele de zi cu zi, nu pricep de ce primesc mesaje de genul, doar ca să se simtă expeditorul că e bun creștin și decide să spameze toată agenda. Nu vorbești cu un om patru ani, te trezești de la el cu lumânări trimise pe whatsapp, ferească. Ăștia sunt tot ăia care te invită la nuntă și nu ai mai vorbit cu ei din 2014, dar te cheamă să iasă socoteala la sarmale și hore, hai siktir”, a spus Ramona supărată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre