Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce au în comun Corina Bud, Kate Moss și Jennifer Lopez. Cântăreața a spus tot ce nu se știa

Ce au în comun Corina Bud, Kate Moss și Jennifer Lopez. Cântăreața a spus tot ce nu se știa
Excentrică, curajoasă și îndrăzneață, Corina Bud a reușit să se impună în topul celor mai iubite cântărețe.

Melodiile Corinei Bud au prins întotdeauna la public. Asta pentru că vedeta a ales să cânte doar piese plăcute sufletului său.

Ce au în comun Corina Bud, Kate Moss și Jennifer Lopez. Cântăreața a spus tot ce nu se știa

Când vine vorba de nonconformism, Corina Bud este în top. Cântăreața reușește mereu să le facă ziua plăcută fanilor cu fotografiile postate pe conturile de socializare, în care se vede cu ochiul liber că e foarte mulțumită de corpul său. Chiar dacă nu e perfectă, artista a mărturisit cu ceva timp în urmă că se simte foarte bine în pielea ei și este total împotriva operațiilor estetice. Așa că nu s-ar vedea niciodată cu silicoane.

„Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J. Lo.”, a povestit artista.

Nu a făcut niciodată nuntă

Corina a fost soția afaceristului Nelu Bud, cei doi trăind o poveste frumoasă de iubire timp de 20 de ani. Din dragostea lor a venit pe lume Robin, iar părinții se ocupă de educația acestuia, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Sunt puțini cei care știu că frumoasa cântăreață nu a fost niciodată mireasă.

„N-am făcut niciodată o nuntă și nici n-am fost mireasă… Nu e prioritatea mea și nici visul meu. Cred că e foarte important să găsești omul cu care să rezonezi, să ai chimie. Iubirea este cea mai importantă. Nu cred că un act leagă mai mult un cuplu”, a povestit Corina Bud pentru Antena Stars.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre