Simona Ionescu / Redactor Șef

Un DJ celebru va participa la nunta lui Brooklyn Beckham. Planuri mari pentru „nunta anului”

Un DJ celebru va participa la nunta lui Brooklyn Beckham. Planuri mari pentru „nunta anului”
DJ Fat Tony și-a dat seama că ar putea fi pregătit pentru unul dintre cele mai mari concerte ale sale, nunta lui Brooklyn Beckham.

Brooklyn, în vârstă de 21 de ani, se căsătorește cu iubita Nicola Peltz, după ce aceștia s-au logodit în iulie. Se pare că Brooklyn și viitoarea lui soție își plănuiesc să îl aducă pe celebrul DJ Fat Tony pentru ziua lor cea mare.

Ce a declarat celebrul DJ

În timpul unei discuții la FUBAR Radio, muzicianul Fat Tony, care este un prieten de multă vreme al familiei, a glumit în legătură cu planurile de a participa la nunți.

Gazdele Bobby Norris și Stephen Leng de la radio l-au întrebat pe DJ dacă planurile au fost confirmate.

„Cine știe despre asta. Dacă nu voi fi acolo, vor fi probleme sângeroase, să spunem atât! O iubesc pe Victoria și îl iubesc pe David și îi iubesc pe toți copiii. Tot ceea ce fac sunt lucruri bune. Sunt o familie incredibilă … și acei copii sunt cei mai fermecători copii pe care i-ați cunoaște, atât de politicoși”, a glumit Tony.

Tony a participat anterior la cea de-a 21-a aniversare a lui Beckham și la petrecerea virtuală a Victoriei în timpul izolării.

DJ-ul a lucrat în trecut cu Madonna și cu Michael Jackson

Celebrul DJ este cunoscut pentru că a lucrat cu Madonna și Michael Jackson. El este cunoscut și pentru că s-a luptat cu o dependență de droguri de 28 de ani. Tony și-a scos dinții cu o șurubelniță în vremurile tulburi.

El a dezvăluit că avea o obsesie cu moartea în momentul bolii sale.

„La ce mă gândeam zilnic…a fost moartea. Tot ce era legat de acel moment, cine urma să fie la înmormântarea mea, ce melodii ar urma să se asculte la înmormântarea mea. Lista de invitați s-a schimbat zilnic! Dar la acea vreme, asta era tot ce trebuia să aștept cu nerăbdare. Pentru că viața mea devenise atât de rea, devenise atât de normal să fiu așa”, mărturisește DJ-ul.

Nunta lui Brooklyn Beckham, nunta anului

Se preconizează că Brooklyn și logodnica lui se vor căsători în curând. Data nu a fost încă confirmată, dar se așteaptă ca acestea să aibă două ceremonii: una în Marea Britanie și alta în Florida. Unele zvonuri recente sugerează că cuplul ar organiza o nuntă tradițională evreiască, în conformitate cu credințele tatălui lui Nicola.

Brooklyn i-a adresat marea întrebare lui Nicola pe 11 iulie. Vedeta i-a dăruit logodnicei sale un inel de logodnă cu smarald, estimat să prezinte un diamant de 4,5-5 carate.

„Acum două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și ea a spus da. Sunt cel mai norocos om din lume”, a scris Brooklyn pe contul său de Instagram.

Se așteaptă să fie nunta anului și se crede că vor participa mulți oaspeți de renume.

Dezvăluiri șocante despre viața copiilor unui mare star: Jackie Chan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre