Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Cristian Boureanu cu noua iubită în pădure

Ce face Cristian Boureanu cu noua iubită în pădure
Surprize, surprize! Cristian Boureanu și-a revenit după ce s-a despărțit de Laura Dincă și își încearcă norocul cu noua iubită.

O blondă sexy i-a pus inima pe jar lui Cristian Boureanu. Laura Dincă e acum amintire și cei doi își văd fiecare de viață.

Ce face Cristian Boureanu cu noua iubită în pădure

Durerea pricinuită de despărțirea de fosta iubită Laura Dincă s-a stins, iar Cristian Boureanu are acum o superbă blondă lângă el. Chiar dacă au trecut doar două luni de când s-au despărțit, se pare că nici Laura Dincă nu ar stat degeaba și ea având cum o nouă relație.

Până acum, Boureanu a preferat să nu spună nimănui nimic și, spun sursele, s-ar fi afișat cu noua cucerire după ce ar fi aflat de noul iubit al Laurei. Blonda și Cristi Boureanu au fost văzuți pe terasa unui restaurant, apoi la un alt local în pădurea Snagov, departe de ochii curioșilor. Unde, ce să vezi? Cei doi au dat frâu sentimentelor și au stat îmbrățișați.

De ce s-a despărțit Boureanu și Laura

Problemele dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă nu erau de ieri, de azi, iar tânăra nu a mai suportat comportamentul fostului politician, așa că a pus punct și și-a văzut de drum.  Chiar și așa, ea a spus la un moment dat că au păstrat o relație frumoasă și acum. Mai mult, tânăra a susținut că el ar fi sperat la o împăcare, însă nu mai sunt șanse.

„Nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea”

Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori (…) Nu am nimic să îi reproșez.

Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a mărturisit Laura Dincă.

Sursă foto: rtv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre