Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Gabriela când Dani Oțil nu e acasă. Ce va spune prezentatorul când va vedea

Ce face Gabriela când Dani Oțil nu e acasă. Ce va spune prezentatorul când va vedea
Anul acesta este unul cu totul special pentru familia Oțil. Gabriela și Dani sunt părinți și viața s-a schimbat.

Dacă până acum sărbătorile însemnau pentru Gabriela și Dani Oțil distracție, acum sunt din ce în ce mai responsabili.

Ce face Gabriela când Dani Oțil nu e acasă. Ce va spune prezentatorul când va vedea

Într-o postare pe contul său de Instagram, Gabriela Oțil le-a spus fanilor că a venit momentul în care casa va fi împodobită. Pentru că vor avea sărbători speciale în sânul familiei. „Anul acesta va fi primul în care îl vom petrece acasă de sărbători. Bine că nu e Dani acasă. Dacă vedea ce se întâmplă aici…”, a spus manechinul, zâmbind.

Unde umblă Dani Oțil

Dar ce se întâmplă cu prezentatorul? Nici acasă, nu e, nici pe platoul de emisie nu apare, lăsându-și colegii singur. Acesta și-a anunțat prietenii din online că se află în sudul Spaniei, cu treburi importante. „Bună dimineața, sunt în sudul Spaniei, unde e mult mai cald ca aici.

 

Astăzi fac un lucru pe care-l plănuiesc de mult timp și mi-l doresc de patru, cinci ani. Am ocazia să testez pe circuit o mașină LMP 3. Mergem în shop să facem scaunul și să cunoaștem mașina. (…) Pentru prima oară în viață în fața unei astfel de mașini. Vai de capul meu…”, a mărturisit Dani Oțil.

„Ea e profa de latină”

Și pentru că toată lumea l-a întrebat cum s-a simțit pilotând o asemenea bijuterie, Dani a dat răspunsul în stilu-i caracteristic. „Să presupunem că ești la liceu și ai ieșit cu fetele mișto din liceu, alea două, trei, dar după aia te-a sunat profa aia tânără de latină și te-a rugat să ieșiți împreună. Ea e profa de latină”, a povestit prezentatorul, extrem de bucuros că a avut ocazia să conducă o astfel de mașină.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre