Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Irina Fodor înainte de fiecare plecare în Asia Express. Iată și ce se ascunde în bagajul prezentatoarei

Ce face Irina Fodor înainte de fiecare plecare în Asia Express. Iată și ce se ascunde în bagajul prezentatoarei
Conștientă că va lipsi mai bine de două luni când pleacă în Asia Express, Irina Fodor are un obicei de la care nu se abate.

Irina Fodor a povestit că ori de câte ori pleacă de acasă în Asia Express face curățenie generală. E conștientă că nu va găsi locuința așa cum a lăsat-o, dar recunoaște că acest obicei este și „un pic terapeutic”. Pentru că nimic nu e important ca familia ei să fie bine și în siguranță.

„Mă ajută să plec împăcată și cred că i-am lăsat în regulă. Așa funcționează”

„Am acest prost obicei de a face curățenie generală. Nu știu la ce mă ajută, pentru că este clar că această curățenie generală nu va ține două luni, până când mă întorc de acolo, dar cred că pentru mine e un pic terapeutic. Faptul că las lucrurile așa cum sunt, în ordine acasă, mă ajută să plec mai împăcată și cred că i-am lăsat în regulă. Așa funcționează”, a declarat Irina Fodor, la Xtra Night Show.

Ce face Irina Fodor înainte de fiecare plecare în Asia Express. Sursă foto: instagram

Ce se ascunde în bagajul Irinei Fodor

Și pentru că are mare grijă de imaginea sa, Irina Fodor mărturisește că din cele 20 de kilograme cât îi permite bagajul de cală, cinci kilograme sunt doar produsele de îngrijire personală. Și pentru că nu știe sigur dacă îi vor ajunge până când se va întoarce acasă, le folosește cu mare grijă. „Problema este că nu pot să depășesc 20 de kilograme la bagaj. Asta este o problemă. Știu că pare mult, dar este puțin pentru două luni.

„Cântărește cinci kilograme, deci practic mi-au mai rămas 15 kilograme”

Eu mi-am cântărit trusa de îngrijire personală (…) Doar această trusă, care nu sunt convinsă că îmi va ajunge până la final, căci nu pot nu exagerez cu ele, cântărește cinci kilograme, deci practic mi-au mai rămas 15 kilograme”, a mai spus soția actorului Răzvan Fodor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre