Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Mădălina Ghenea când fiica ei doarme. Diva a filmat cu ce se ocupă

Ce face Mădălina Ghenea când fiica ei doarme. Diva a filmat cu ce se ocupă
Fiica Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan a început școala, anul acesta. În prima zi de școală a fost condusă la ore de mama, dar și de bunici.

Pentru că a început școala, Charlotte Eveline a primit nenumărate daruri de la prietenii mamei sale (și ai ei), din Milano. Bucuroasă de bucuria fiicei sale, Mădălina Ghenea a dezvăluit și ce face când fiica ei doarme. Are preocupări noi după ce aceasta a început școala.

Mesajul Mădălinei Ghenea pentru fiica sa, Charlotte

„Prima zi de scoala! Eu, bunica și bunicul suntem acolo pentru primii tăi pași în acest nou capitol. Acum câțiva ani am scris asta pentru tine. Îți vor spune că nu ai valoare dar nu crede, cum poate înțelege valoarea cineva care e orb la frumusețe? Îți vor spune că nu ești destul de frumoasă, dar nu-i asculta, corpul tău este frumos așa cum este, cu toate minunatele sale defecte, modelat de tot ceea ce ai trecut. Tu care ai văzut și făcut lucruri pe care ei nu le stiu, atât de orbiți de ignoranță, ridici capul, fii mereu mandră, pentru că este trofeul tău.

Charlotte Eveline, fiica Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan a început clasa I anul acesta

Ți se va spune că ești prea sensibilă, ceea ce nu este cazul persoanelor fragile. Există spațiu în cercul lor și te vor face să te simți rău. Te vor face să te simți nepotrivită, te vor face să petreci nopți amare scăldate în lacrimi, când ei sunt cei slabi. Oameni buni care poartă măști, dar în interiorul lor știi, adesea vidul domnește. Îți vor spune că vorbești puțin, dar tu nu vrei ca ei. Preferi să asculți în tăcere, observă cine și ce este în jurul tău. Alege-ți cuvintele cu grijă, pentru că valoarea lor este ceea ce le pot face oamenilor, știi bine.

Îți vor spune că visele tale nu vor putea deveni niciodată realitate. Că sunt doar fantezii stupide, că mai devreme sau mai târziu va trebui să accepți realitatea dură a lucrurilor. Nu-i asculta, visează, luptă pentru obiectivele tale. Crede din nou că fără vise există viață este un preparat fără gust, fără vise zâmbetele valorează jumătate. Te vor jignit, te vor critica, chiar și oamenii pe care i-ai considerat prieteni vor vorbi de rău despre tine. Tu nu-i asculta, rămâi pură așa cum ești, visătoare, cu capul în nori. Cu toate defectele tale minunate care te fac unică, atât de diferită”.

Mădălina Ghenea are treabă când fiica ei doarme

Chiar dacă are un program încărcat și multe proiecte de dus la bun sfârșit, plus un iubit nou de care este îndrăgostită lulea, Mădălina Ghenea este nedespărțită de fiica sa și e atentă ca aceasta să fie copleșită de toată dragostea sa.  După prima zi de școală, Mădălina Ghenea nu s-a dus la culcare odată cu fiica ei, ci a stat să îi pregătească ghiozdanul.

Mădălina Ghenea, emoționată să îi scrie etichetele fiicei sale, pe caiete și manuale

I-a lipit etichete pe coperțile manualelor și caietelor, și i-a scris numele pe ele. Mai exact, cele două prenume ale ei: Charlotte Eveline. Frumoasa mămică a mărturisit, într-o postare pe rețelele sociale, că s-a emoționat foarte mult făcând asta.

Mădălina Ghenea se afișează cu iubitul tenismen, Matei Stratan amenință diplomat

Mădălina Ghenea și Matei Stratan, tatăl fetiței sale s-au despărțit în urmă cu 7 ani. Cei doi nu au făcut față, împreună, provocării de a fi părinți. După nașterea Charlottei, cuplul s-a destrămat ireconciliabil, iar Mădălina a decis că tot ce poate face e să revină la Milano, de unde își derula toate contractele  legate de cariera ei de actriță și model, și a luat-o pe fiica sa cu ea.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au făcut un copil, la începutul relației lor, dar nu au rezistat împreună mult timp

Pe de altă parte, între părinți nu s-a ajuns încă la un acord care să mulțumească ambele familii, în ceea ce privește timpul petrecut cu fiecare de către micuța școlară.  Părinții lui Matei Stratan, dar și acesta, dacă vor să o vadă pe Charlotte, trebuie să călătorească în Italia. „Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Și părinții mei la fel, mama a fost recent.

Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat, recent,  Matei Stratan, pentru Cancan.ro. Milionarul îi plătește fiicei sale o pensie alimentară lunară în valoare de 1.500 de euro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre