Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Victoria Beckham în fiecare dimineață când David nu o vede. „Ar divorța de mine”

Ce face Victoria Beckham în fiecare dimineață când David nu o vede. „Ar divorța de mine”
Fosta vedetă pop, Victoria Beckham, a mărturisit adevărul din spatele sprâncenelor sale „supraepilate” și a povestit cum fanii ar fi „îngroziți” dacă ar vedea-o fără sprâncenele desenate. David Beckham nu știe asta nici până acum.

Recent, desigerul de modă Victoria Beckham a dezvăluit că nu l-a lăsat pe soțul ei, David Beckham să îi vadă sprâncenele naturale. Preocupată de aspectul lor, ea are grijă să își achiziționeze sprâncene false pe care le aplică dimineața, înainte ca el să se trezească.

Incident nefericit

Victoria Beckham a recunoscut că soțul ei nu a văzut-o niciodată fără sprâncenele desenate, în urma unui incident nefericit petrecut pe vremea când făcea parte din trupa Spice Girls. Vedeta, cunoscută pentru pasiunea sa pentru frumusețe și modă, a mărturisit că primul lucru pe care îl face când se trezește dimineața este să-și machieze sprâncenele. Ea a explicat cum își petrece zilele creând produse de care are nevoie pentru propria trusă de machiaj, inclusiv pentru sprâncenele BabyBlade.

Victoria Beckham, în perioada în care făcea furori cu sprâncenele sale. Sursă foto;: Mirror

Un make up artist i-a ras sprâncenele

„De-a lungul anilor, sprâncenele mele au fost atât de mult epilate încât dacă m-ai vedea fără ele ai fi îngrozit. Sincer, ar divorța de mine… David nu m-a văzut niciodată fără sprâncene. Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc, îmi pun sprâncenele. Acestea îți schimbă întreaga față”, a declarat Victoria pentru Times. Ea a continuat să povestească groaza pe care a simțit-o când un make-up artist i-a ras sprâncenele când făcea parte din trupa Spice Girls. „Să-mi rad sprâncenele…

Când ai 22 de ani și ești entuziasmată că faci o ședință foto, nu te gândești să spui: „Hei, ce-ar fi să nu-mi razi sprâncenele?”. Apoi ajungi la 49 de ani și te gândești: „La naiba!”, a recunoscut vedeta. Victoria a dezvăluit, de asemenea, că s-a epilat cu laser pe sprâncene, ceea ce părea o idee „foarte bună”, la momentul respectiv, dar ulterior i-a dăunat. Ca atare, acum e nevoită să apeleze la machiaj sau la cele false. De asemenea, de când sunt împreună David n-a văzut-o niciodată pe soția fără machiaj, Victoria fiind obsedată de imaginea ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre