Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce făcea Victor Slav în urmă cu 20 de ani, când Bianca nu exista în viața lui

Ce făcea Victor Slav în urmă cu 20 de ani, când Bianca nu exista în viața lui
A fost odată o emisiune încinsă la Pro Tv. În urmă cu 20 de ani, Adian Sârbu și echipa lui de atunci scoteau show după show, spre încântarea românilor.

Emisiunea se numea „Vara ispitelor” și aduna în fața televizoarelor mai ales publicul tânăr. Sub ochii telespectatorilor se nășteau viitoare vedete ale postului din Pache Protopopescu. Așa au apărut Cosmina Păsărin, Bogdan Vlădău dar și Victor Slav.

 

Victor Slav în stânga, cu tricoul negru, lângă Bogdan Vlădău, la bustul gol – la „Vara ispitelor”

„La vârsta de 17 ani, am urmat un curs de modeling, dupa care, treptat, am patruns în lumea modei. Am fost selectat pentru „Vara ispitelor”, in vara anului 2001. Eram deja in modelling si am aflat ca se face un casting pentru acest proiect. Am fost acceptat. Recunosc ca, la acea vreme, habar n-aveam cate oportunitati imi va oferi. De aici am intrat intr-o noua etapa a vietii mele. A fost primul meu job cu totul si cu totul… altfel, pentru ca a fost prima mea legatura directa cu televiziunea „, a povestit Victor Slav peste ani, când deja era un personaj „pe sticla” mai multor posturi tv.

În acești 20 de ani, Victor Slav a avut emisiuni tv și radio, a încercat o căsătorie cu Bianca Drăgușanu din care a rezultat o fetiță superbă, iar acum s-a orientat spre o afacere cu un restaurant în centru Bucureștiului. În sertatul cu amintiri au rămas pozele din vremea când era un cuceritor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre