Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce frumoasă este fetița ei! Vedeta a crescut-o singură, după divorț

Ce frumoasă este fetița ei! Vedeta a crescut-o singură, după divorț
Ce bucurie pentru o mamă să își vadă copilul cum crește frumos și sănătos! A crescut-o singură, după ce a divorțat.

Micuța bolnăvioară a devenit o domnișoară foarte frumoasă, cu ochi albaștri și trăsături fine. Pe 5 ianuarie, fetița a împlinit 13 ani, iar mămica ei se mândrește cu fiica ei adorabilă. Sute de fani i-au transmis urări și cuvinte de admirație.

Vedeta a crescut-o singură, după divorț

În urmă cu 12 ani, Rona Hartner divorța de actorul Rocco Sedano. Ei au împreună o fetiță, Sumalya care pe 5 ianuarie a împlinit 13 ani. Fiica lor suferea de astm, iar artista a decis să o mute undeva la țară, în Franța, să stea departe de agitaţia orașului şi de aerul îmbâcsit.

”Ea este Sumayla Sedano Hartner azi face 13 anișori”

”Fetiţa mea nu mai are nici o problemă de sănătate. A crescut, a luat în greutate, e dinamică şi extrem de fericită. Sfătuiesc pe toată lumea cu copii să-i crească departe de oraşele mari, pentru că nimic nu se compară cu aerul curat”, a povestit Rona Hartner.

Rona Hartner (47 de ani) și-a refăcut viața după 10 ani de la divorț. Actrița s-a măritat cu francezul sicilian Herve Camilleri (45 de ani), alias DJ HMJ.

Rona Hartner, căsătorită din nou

Pe 5 octombrie, Rona Hartner a împlinit un an de căsnicie cu francezul sicilian Herve Camilleri. Atunci, actrița tocmai trecuse prin cea mai grea perioadă din viața ei (avea cancer) și era singură, la 10 ani după divorț.

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun -DA- şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e”, a dezvăluit Rona Hartner la Pro TV.

Actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, stabilită de multă vreme în Franța.

La 19 ani a intrat la Academia de Teatru și Film din București, iar 4 ani mai târziu a devenit celebră pe plan internațional, odată cu rolul principal din filmul Gadjo dilo (Străinul nebun), regizat de Tony Gatlif. Pentru această prestaţie, Rona a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno.


Câte costume de baie a avut iubita lui Dani Oțil în Maldive. Ultima poză incendiară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre