Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce hobby ciudat are Beyonce. Queen B povestește despre experiența de mamă-superstar în pandemie

Ce hobby ciudat are Beyonce. Queen B povestește despre experiența de mamă-superstar în pandemie
Beyonce, în vârstă de 39 de ani, a povestit despre viața de mamă și chiar și-a dezvăluit hobby-ul ei foarte „întâmplător”.

Beyonce reușește să fie mereu fabuloasă, coperta revistei Vogue fiind ultima apariție cu care și-a surprins plăcut fanii. În una dintre fotografiile pe care le-a făcut publice pe rețelele de socializare, cântăreața a purtat o rochie roșie, uimitoare, cu spatele gol. Întorcându-și privirea către cameră, Beyonce și-a evidențiat fizicul tonifiat cu câteva lanțuri argintii.

Cum s-a simțit Beyonce în pandemie, cu cei 3 copii acasă

Queen B a vorbit despre experiența de mamă a trei copii într-o pandemie, recunoscând că acum este o „ascultătoare mai bună”. Vedeta și soțul ei Jay-Z, pe nume real Shawn Corey Carter, au trei copii împreună: fiica Blue Ivy (în vârstă de opt ani) și gemenii Rumi și Sir Carter (în vârstă de trei ani).

„Am devenit o ascultătoare mai bună. Blue este foarte inteligentă și este conștientă că există o schimbare, dar este treaba mea ca părinte să fac tot posibilul pentru a-i păstra lumea cât mai pozitivă și mai sigură. Cel mai bun sfat al meu este să îi iubim mai mult ca oricând. Îi anunț pe copiii mei că nu sunt niciodată prea tineri pentru a contribui la schimbarea lumii. Nu le subestimăm niciodată gândurile și sentimentele și mă verific cu ei pentru a înțelege cum îi afectează acest lucru”, a spus Beyonce.

Ce hobby ciudat are Beyonce

Apoi a dezvăluit un adevărat hobby al ei, recunoscând că distracția ei „întâmplătoare” a început după ce fiicele ei Blue Ivy și Rumi au descoperit că au amândouă alergii. Ei bine, se pare că regina însăși, crește alte regine…mai exact, albine.

„Știu că e la întâmplare, dar am doi stupi. Adevărați. Îi am la mine acasă de ceva vreme. Am în jur de 80.000 de albine și facem sute de borcane cu miere pe an. Am început să creștem albine și am cumpărat stupii pentru că fiicele mele, Blue și Rumi, au amândouă alergii teribile, iar mierea are nenumărate proprietăți curative”, a mărturisit Queen B.

Dorian Popa a fost sunat de mama lui să îi sară rapid în ajutor. Femeia era în trafic

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre