Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce i-a dat prin cap unui român dintr-o grupare infracțională. Victima a fost un cunoscut rapper

Ce i-a dat prin cap unui român dintr-o grupare infracțională. Victima a fost un cunoscut rapper
Un tânăr de 21 de ani, membru al unei bande, va trage acum consecințele pentru gestul său necugetat. Acesta va plăti cu vârf și îndesat.

Pentru fapta sa va fi aspru pedepsit. Un tânăr din România a crezut că poate păcăli legea. Acum, are de suferit.

Ce i-a dat prin cap unui român dintr-o grupare infracțională. Victima a fost un cunoscut rapper

Un român din Austria și-a încercat norocul. Acesta a făcut parte dintr-o grupare infracțională cu vârste cuprinse între 14-22 de ani. Tinerii, în număr de 23, sunt suspectați că au comis mai multe cazuri de vătămare corporală, folosindu-se de pumnale, dar sunt acuzați și de tâlhării, daune materiale și alte infracțiuni legate de droguri.

Potrivit unui comunicat al presei austriece, citat de stiridiaspora.ro, e vorba de nu mai puțin de 40 de infracțiuni, în care au fost 36 de victime. Poliția din Weiz, Stiria, a reușit să-i găsească pe acești tineri după un an de investigații.

Cum au fost prinși

Adevărul a ieșit la iveală în urma unui un jaf comis în vara acestui an, când a fost atacat un rapper de doar 17 ani. Cinci membrii ai bandei au spus că au avut de gând să facă un videoclip pentru piesa Cash Cash. Un român și un kosovar l-au dus pe rapper într-o pădure, unde a fost așteptat de doi bărbați cu cagule și pistoale, care l-au atacat.

Rapper-ul a fost trântit, încătușat și amenințat cu arma. Infractorii l-au deposedat de un ceas și câteva mii de euro, de care acesta făcuse rost în urma vânzării unei mașini. Și vroia să-i folosească într-un suport video pentru o filmare.

S-au dat drept victime

Pentru a induce în eroare organele legii, românul și kosovarul au fost, agresați și legați, aceștia dându-se victime în fața poliției. Mai mult, aceștia au depus plângere alături de rapper. În ceea ce îi privește pe cei doi mascați, au fugit fiind ajutați de un șofer. La începutul lunii august cei cinci membrii ai grupării au fost încarcerați și așteaptă să-și primească pedeapsa pentru fapta comisă.

Sursă foto: evz, PSnews

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre