Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce i-a lipsit nevestei lui Pepe la tribunal. Instanța nu i-a dat nicio șansă, ba a pus-o să și plătească!

Ce i-a lipsit nevestei lui Pepe la tribunal. Instanța nu i-a dat nicio șansă, ba a pus-o să și plătească!
Raluca Pascu Pastramă a vrut să-i facă bucata soțului ei, băgându-l într-un dosar penal pentru violență în familie. Marți, instanța Judecătoriei sectorului 2 a trimis-o la plimbare, anulându-i ordinul de protecție primit de la o secție de poliție. S-a confirmat astfel informația pe care doar Rețete și Vedete a dat-o în urmă cu două zile.

Raluca a crezut, probabil, că va reuși să convingă doar din gură judecătorul că Pepe a bătut-o în parcarea din fața terenului de tenis de la Dinamo, acolo unde fetițele lor se antrenau la tenis. Nu a reușit să probeze cu nimic că, în data de 19 noiembrie, a fost lovită de soțul ei.

Așa cum v-am informat luni dimineața, 23 noiembrie, Raluca nu s-a dus la INML ca să-și scoată certificat medico-legal care să ateste urme de lovituri, zgârieturi sau orice tip de agresiune, așa cum a reclamat ea la Secția 7 Poliție. În consecință, judecătorul nu i-a dat nicio șansă ca să meargă mai departe cu ordinul de protecție cerut. Raluca a renunțat la acțiune, ordinul a fost anulat și gata, procesul s-a încheiat în favoarea lui Pepe. Reclamanta a fost pusă să plătească cheltuieli de judecată.

„Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica”.

Se pare că după toate cele petrecute în ultimele zile, divorțul va avea loc tot la tribunal, căci faza cu despărțirea amiabilă la notar a căzut după înscenarea cu bătaia și povestea cu existența unui alt bărbat în viața Ralucăi. Câteva declarații făcute jurnaliștilor de către Pepe și Raluca, după ieșirea din tribunal, întregesc tabloul scandalului conjugal.

„Am tăcut ca să vedeți cât e de frumoasă la față”

Artistul a spus că femeia care încă îi este nevastă în acte i-ar fi înscenat episodul în care el ar fi bătut-o, doar pentru a-i păta şi mai mult imaginea.

„Mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit”, a spus Pepe, trist, la ieșirea  din sediul judecătoriei.
„Discuția a plecat de la faptul că ai aflat că te înșală?”, l-a întrebat un ziarist. ”Da, e adevarat”, a răspuns artistul, apoi s-a arătat supărat pentru că a fost întrebat el dacă are probe că n-a bătut-o pe Raluca.
„Cum să mă întrebați dacă am probe, nu a fost niciun act de violență, nimic, s-au încercat să se construiască probe pentru divorțul ce urmează, și nu s-a putut. Nu a existat vreo violență, dacă exista vreo violență ar fi fost demonstrată astăzi, de asta am tăcut, să vedeți ce frumoasă e la față. Neavând nimic, a trebuit să-și retragă plângerea”, a spus Pepe.

Întrebat dacă are de gând să înainteze vreo acţiune legală după tot ce a păţit, răspunsul lui Pepe a fost tranşant.
„Am de crescut și educat copii, nu stau să mă joc să facem o plângere, să mai fac niște probe să arăt și eu că m-ar fi bătut, păi cică, dacă nu ar fi nu s-ar mai povesti”, a răspuns Pepe.

Raluca nu a vrut să facă niciun fel de declarație, mulțumindu-se să spună doar ”Dacă vrea, să vă spună el, eu nu am nimic de comentat”.

Mai trebuie spus că, în fața instanței a fost audiată ca martor Oana Roman, bună prietenă cu Pepe și care i-a fost aproape și când a trecut prin divorțul de Oana Zăvoranu. Pepe a explicat că Oana era la clubul de tenis în ziua și la ora la care s-a zis că s-ar fi produs bătaia în fața fetițelor sale, deoarece și fata ei face acolo tenis.

Familia unui miliardar, în doliu și lacrimi! O nouă tragedie s-a abătut asupra ei

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre