Familia unui miliardar, în doliu și lacrimi! O nouă tragedie s-a abătut asupra ei

Familia unui miliardar, în doliu și lacrimi! O nouă tragedie s-a abătut asupra ei
Familia Getty, cu o avere estimată la 5 miliarde de dolari, trece printr-o tragedie cumplită. Unul dintre moștenitori, nepotul magnatului din domeniul petrolier J. Paul Getty, a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel.

John Gilbert Getty, nepotul lui J. Paul Getty, a murit la vârsta de 52 de ani. Familia a confirmat luni seară moartea moștenitorului Getty, fiind cel mai recent deces dintr-un lung șir de tragedii care s-au abătut asupra familiei. El a fost descoperit într-o cameră de hotel din San Antonio, Texas. Cauza morții sale încă nu este clară, urmând a fi stabilită în urma autopsiei.

„Cu inima grea, Gordon Getty anunță moartea fiului său, John Gilbert Getty. John își lasă în urmă fiica, Ivy Getty, pe care o iubea enorm, și pe frații lui Peter și Billy. Fratele său, Andrew, a murit înaintea lui John, iar mama lui John, Ann Gilbert Getty, a murit în septembrie. John era un muzician talentat, care iubea muzica rock”, a transmis un purtător de cuvânt al tatălui său.

Mesajul emoționant al fiicei lui John Getty

Ivy, fiica lui John, a postat pe o rețea socială un mesaj emoționant, alături de mai multe fotografii rare cu tatăl său.

„Urăsc să postez ceva atât de curând, dar oamenii și-au asumat responsabilitatea de a împărtăși veștile pe care mi-aș dori să le pot fi dat eu. Voi scrie ceva mai bun mai târziu … tatăl meu a fost minunat – cel mai tare om care a aterizat vreodată pe această planetă și voi fi pentru totdeauna cea mai mândră fiică. Te iubesc atât de mult Tată …. viața este crudă uneori …. Eu nu am unul, ci doi îngeri păzitori care mă veghează acum … iată câteva dintre pozele mele preferate cu el (și în mod egoist câteva cu noi)”, a fost mesajul ei.

Tragedia din familia Getty, la doar cinci ani după moartea unui frate al lui John

Nu este prima dramă care lovește familia a cărei avere estimată depășește, impresionanta sumă de 5 miliarde de dolari americani. În urmă cu șase ani, fratele lui John, Andrew Rork Getty, fusese găsit fără suflare în locuința acestuia din Los Angeles. Avea doar 47 de ani.

Andrew a fost găsit mort în conacul său din Hollywood Hills de prietena sa. Autopsia a descoperit că Andrew a murit din cauza unei hemoragii intestinale, dar a indicat că bărbatul avea un nivel extrem de ridicat de metamfetamină în organism.

Europa se pregătește de primul Crăciun în vremea pandemiei