Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce îi lipsește Simonei Halep pentru a fi pe deplin fericită. I-a spus lui Andi Moisescu

Ce îi lipsește Simonei Halep pentru a fi pe deplin fericită. I-a spus lui Andi Moisescu
Simona Halep a fost invitata lui Andi Moisescu, ambii abia vindecați de COVID-19. Au vorbit despre tenis, împliniri și dezamăgiri. Totuși, ce îi lipsește Simonei Halep pentru a fi pe deplin fericită?

Este frumoasă, talentată, campioană și bogată. Numele ei este cunoscut și admirat pe toată planeta, iar românii se mândresc cu ea. Simona Halep a fost invitata lui Andi Moisescu, ambii abia vindecați de COVID-19.

Ce îi lipsește Simonei Halep pentru a fi pe deplin fericită

Andi Moisescu a pregătit un interviu cu un invitat special pentru a 500-a emisiunii ”Apropo TV”, de pe canalul lui de You Tube, pe marea campionă Simona Halep. Amândoi sunt implicați în strângerea de fonduri pentru copiii născuți prematur.

Desigur, tema principală a fost tenisul și realizările Simonei Halep.

Întrebată care a fost cel mai impresionant moment din viața sa, Simona Halep a declarat fără ezitare că momentul în care a devenit numărul 1 mondial a fost cel mai important.

“Cred că numărul 1 a fost cea mai tare senzaţie pe care am trăit-o, a fost cel mai puternic moment. Să am un copil cred că o să depăşească orice senzaţie pe care am avut-o eu în tenis. Am spus mereu, viaţa mea bate tenisul. Tenisul este ca o completare, nu poate să ia faţa vieţii mele, rămâne limitat”, a spus marea campioană.

Ce face Simona Halep cu echipamentul după meci

Simona Halep a afirmat că are superstiţii înainte de meciuri şi că după meciurile pe care le pierde „urât” îşi aruncă echipamentul.

”Am tabieturi şi am şi superstiţii înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să îmi pun hainele aşa cum le pun în fiecare zi când am meci, păstrez totul la fel. Chris Evert, mi-a povestit Darren, după fiecare meci îşi arunca echipamentul. Îl desfăcea din pungă, juca cu el şi apoi îl arunca. Şi a câştigat enorm. Eu echipamentele pe care le port atunci când pierd un meci urât le arunc direct. Aşa am făcut şi la Roland Garros. Echipamentul de anul ăsta l-am aruncat direct la gunoi. Pentru că te eliberezi cumva, ai senzaţia că dacă îl mai vezi îţi aduce aminte direct de meciul respectiv”.

Simona Halep: ”Echipamentul de anul ăsta l-am aruncat direct la gunoi.”

Simona Hale a fost la psiholog

Simona Halep a povestit în emisiunea lui Andi Moisescu cum a progresat în ceea ce priveşte atitudinea şi acum îi este ruşine uneori când vede imagini de la meciurile din urmă cu câţiva ani.

”Darren (n.r. Cahill, antrenor) a spus mereu că un antrenor bun trebuie să-l facă pe jucător să-şi dea seama singur de ceea ce face greşit pe teren şi să se corecteze el acolo. La mine cel mai greu lucru de progresat, cea mai grea parte a fost atitudinea: să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi atunci când sunt într-un moment greu să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient dă adversara, suficient dă situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva. Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog. Când mă uit la meciurile de acum 2-3 ani mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri, dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea”, a mărturisit Simona Halep.


Unul din jurațiii X Factor, deochiat. Cine l-a descântat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre