Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce l-a împins de fapt pe Stephan Pelger la suicid. Prietena lui cea mai bună a dezvăluit totul

Ce l-a împins de fapt pe Stephan Pelger la suicid. Prietena lui cea mai bună a dezvăluit totul
Prietenii lui Stephen Pelger sunt încă în stare de șoc după moartea acestuia. Cea mai bună prietenă a designerului face dezvăluiri tulburătoare.

Cea mai bună prietenă a lui Stephen Pelger, mezzosoprana Andreea Ilie nu-și poate reveni. Prietenul ei a plecat și nu se mai întoarce niciodată.

Știa că se află în depresie, că lua multe medicamente zilnic, dar nu s-a gândit niciodată că va recurge la un asemenea gest, pentru că era un om puternic. Andreea Ilie crede că ar fi putut să-l salveze, dacă ar fi insistat să se întâlnească. Și se simte vinovată, deși nimeni nu are nici o vină. Poate doar soarta…

„O ședință foto avea el în minte, cu cele 7 păcate, din Biblie, și închiriase Biserica Neagră de la Brașov

„Eram foarte apropiați. Lunea trecută, îmi spusese că trebuie să ne vedem, să facem un proiect, o ședință foto avea el în minte, cu cele 7 păcate, din Biblie, și închiriase Biserica Neagră de la Brașov. Rămăsese să facem săptămâna asta. În seara dinainte de evenimentul Viva, i-am dat mesaj să vină, că așa rămăsese, și mi-a zis că nu vine, că are muncitori în casă. (…)

„Îi trimiteam mâncare de la ai mei, ce să zic, eram apropiați tare

Vorbeam zilnic. Ideea este că, de când am iubitul la Brașov, nu ne mai vedeam așa des, cum ne vedeam acum doi ani, când eram non stop împreună. A fost și la mine acasă la Timișoara, îi trimiteam mâncare de la ai mei, ce să zic, eram apropiați tare. Pentru mine era cel mai bun prieten, venea la toate spectacolele mele…

Așa mi-e ciudă că nu am apelat la el să-mi dea rochie la Viva… Nu m-am gândit, că puteam să merg atunci la el acasă. Luasem rochie din altă parte, mă gândisem să nu apelez… Că e ocupat… Noi am vorbit în ziua aia. Nicio clipă nu m-am gândit la ce o să se întâmple, îți dai seama. Eu, de două zile, am slăbit în ultimul hal, nici acum nu-mi vine să cred”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Andreea, pentru Cancan.

Andreea Ilie nu-și revine din șocul morții prietenului ei cel mai bun

„Eu trebuie să cânt la înmormântarea lui Ave Maria”

Andreea e cu atât mai tulburată cu cât mama designerului a rugat-o să cânte la înmormântarea lui Ave Maria. Un moment extrem de greu, pe care mezzosoprana nu știe dacă îl va putea duce. „Eu trebuie să cânt la înmormântarea lui Ave Maria. Nu știu dacă voi putea, cum voi fi… Eu știu că el și-ar fi dorit și m-a rugat mama lui acum. El mă suna pe video și o punea pe mama lui și vorbeam cu ea. Chiar dacă nu am cunoscut-o față în față, mereu o suna, în fiecare zi. (…)

„Îmi zicea mereu: tu ai un venit, Andreea, la operă, eu nu am așa ceva”

L-am cunoscut la Brașov, acasă la cineva. Mi se pare foarte puțin, dar parcă-l știu de-o viață. După aceea am devenit, practic, muza lui. Făcea cu mine toate shooting-urile pe care le avea. Îmi pare rău că nu l-am ajutat mai mult, nu m-am gândit. Știu că avea probleme cu banii, chiar el se plângea, că după pandemie nu a mai văzut nimic, că toată lumea vrea gratis. Îmi zicea mereu: tu ai un venit, Andreea, la operă, eu nu am așa ceva”, încheie Andreea Ilie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre