Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce legătură există între Nuțu Cămătaru și Ramzan Kadîrov, liderul cecen. Informații neașteptate ies la iveală

Ce legătură există între Nuțu Cămătaru și Ramzan Kadîrov, liderul cecen. Informații neașteptate ies la iveală
Liderul de la Groznîi, Ramzan Kadîrov are toate motivele să fie în culmea fericirii. A primit un cadou la care nu ar fi visat niciodată.

Un susținător din Germania l-a făcut pe liderul cecen Ramzan Kadîrov să zâmbeasă din tot sufletul de bucurie. Iată ce s-a întâmplat.

Ce legătură există între Nuțu Cămătaru și Ramzan Kadîrov, liderul cecen. Nu vă așteptați la așa ceva

Liderul cecen se laudă pe unde poate cu cadoul pe care l-a primit de la un admirator din Germania, căruia i-a dat doar prenumele. Dictatorul de la Groznîi, care ori de câte ori are ocazia pozează într-un lider iubit de toată omenirea a fost cadorisit cu un armăsar de rasă, de toată frumusețea și a ținut să afle toată lumea. Superbul cal a ajuns cu o mașină în curtea locuinței liderului cecen, împreună cu un mesaj de la admirator.

„Markus admiră Rusia și pe dumneavoastră și regretă profund că nu a putut veni personal să vă înmâneze cadoul”

„Un mare admirator din Germania, pe numele lui Markus, vrea să vă ofere în dar acest reprezentant al legendarei rase Shire cu numele simbolic „Mareșalul”. Este întruchiparea bărbăției și a puterii și, bineînțeles, simbolul victoriei iminente a luptătorilor dumneavoastră în Ucraina.

Markus admiră Rusia și pe dumneavoastră și regretă profund că nu a putut veni personal să vă înmâneze cadoul, dar speră că în viitorul apropiat nu vor mai există impedimente politice și hotare și el va veni, obligatoriu, să vă strângă mâna personal”, a spus darnicul.

„Mulțumesc fratelui nostru, Markus”

Când a văzut calul, Kadîrov s-a emoționat atât de tare, încât rapid i-a răspuns neamțului: „Mulțumesc tare mult fratelui nostru Markus, don.

Sunt convins că el va veni curând, don, limitări nu vor mai fi, don. Mulțumesc pentru așa cadou, don. Este prima dată când văd așa frumusețe, don. Sper, don, că în curând vom călări împreună, don și el va veni la noi.”

Kadîrov zice da, Mareșalul spune ba

Imediat ce calul a coborât din mașină, femeile din familia liderului cecen au sărit să vadă cum arată un armăsar din Germania și să-l aplaude, în timp ce copiii săreau de colo-colo, așteptând momentul în care vor reuși să-l călărească. Numai că atunci când noul stăpân s-a apropiat să-i dea un pupic calului, acesta nu prea a fost încântat și l-a cam împins pe liderul cecen.

Dovadă că Mareșalul știe ce vrea, iar liderul cecen va trebui să lase garda jos. Mult mai norocos e Nuțu Cămătaru, despre care se spune că are în jur de 30 de armăsari, care însă nu-l resping…

Sursă foto: digi24

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre