Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce mai declarații își fac în noapte Lidia Buble și Cornel Ilie! Au tot dreptul, amândoi și-au pierdut perechea

Ce mai declarații își fac în noapte Lidia Buble și Cornel Ilie! Au tot dreptul, amândoi și-au pierdut perechea
Lidia Buble nu prea a dormit miercuri noaptea. A avut insomnie de emoții... Ei, dar frumușica blondă nu a fost lăsată să sufere singură în pat. Cornel, de la VUNK i-a ținut de urât. Ce să facă? Până la urmă, îi leagă multe. Printre altele, amândoi și-au pierdut iubiții în ultimele luni. Deci, sunt singuri și nu îi cicălește nimeni de ce stau noaptea cu „străini” pe internet.

„Nu mă juca pe degete” îi spune public Cornel de la VUNK, Lidiei Buble. În duetul lor, blondina cântă despre cel care i-a spulberat zâmbetul. Să fie Răzvan Simion? Buble părea destul de confidentă până zilele trecute și etala bucăți mari de piele în ținute sexy. De când Simion a început să iasă la plimbare cu noua domnișoară din viața sa, lucrurile par a se fi schimbat.

Joi a fost lansată cea mai nouă piesă a Lidiei Buble. Ca să păstrăm corectitudinea informației, „Vino, du-te” este o piesă VUNK feat. Lidia Buble. Încă înainte să fie lansată, aceasta era difuzată de radiourile mainstream. „Pentru mine este un șoc că piesa asta a intrat deja pe toate posturile de radio fără ca ea să fie măcar lansată. E un record pentru mine”, a mărturisit Lidia Buble într-o postare.

Lidia Buble pare că suferă din dragoste, după despărțire

Și ultima piesă a Lidiei Buble, „Cu ochii ăia verzi” e tot o piesă de dragoste, iar printre rânduri face trimitere la relația eșuată cu Simion. Cel puțin așa a fost interpretată. Noua piesă, la fel, dă frâu liber speculațiilor.

Mai mult, pe contul său de Instagram, artista a fost extrem de sinceră și le-a mărturisit fanilor că această piesă este despre ea, iar versurile, destul de triste pe alocuri, fac, cel mai probabil, referire la faptul că rănile Lidiei Buble de după despărțirea de Răzvan Simion nu s-au vindecat încă. Cei doi s-au despărțit în primăvară după o relație de cinci ani. Până acum, oficial, Buble nu s-a afișat cu niciun iubit. A pozat însă în lenjerie intimă de pe o canapea…

 

View this post on Instagram

 

Da, el, el, el, chiar el, cântecul de care to întrebați când apare poate fi ascultat pe toate plarodermele de streaming. Spotify, iTunes etc. Pe YouTube o să fie doar dans apare clipul. Curând, adică:) Vino, Du-te! #VUNKtastic

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) on

„Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul… Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari”, i-a cântat Buble lui Cornel într-un story. „Da, eu, eu, eu, chiar eu, cel care te iubește chiar și la greu. Nu mă juca pe degete sau du-te învârtindu-te”, i-a răspuns acesta din mașină.

Cornel Ilie e proaspăt divorțat

Pe de altă parte, luna  aceasta, Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, a anunțat că a divorțat de soția sa, Eliza. Cei doi erau căsătoriți de cinci ani și au doi copii, o fetiță pe nume Zara, în vârstă de 5 ani, și un băiat pe nume Cezar, în vârstă de un an.

„De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Sânziana Buruiană s-a făcut fată de casă. Familia ei va fi mai numeroasă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre