Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce nu mănâncă niciodată Regina Marii Britanii, deși produsul se vinde în toată lumea. Are însă și o slăbiciune

Ce nu mănâncă niciodată Regina Marii Britanii, deși produsul se vinde în toată lumea. Are însă și o slăbiciune
Când vine vorba de preparatele culinare consumate, Regina Elisabeta e foarte atentă. Dar există ceva la care nu poate renunța.

Să fii bucătar al Casei Regale trebuie să ști exact care sunt gusturile Reginei Elisabeta. Și nimeni nu a dat greș.

Ce nu mănâncă niciodată Regina Marii Britanii. Are însă și o slăbiciune

La vârsta pe care o are, Regina Elisabeta are o sănătate de fier și se mândrește cu asta. De altfel, aceasta are gene foarte bune, mama ei trecând la cele veșnice la vârsta de 101 ani. Potrivit Telegraph, Regina are câteva fructe preferate. E vorba de căpșunile de la Castelul Balmoral, zmeura, dar și piersicile din serele de la Castelul Windsor, potrivit Telegraph.

Pe de altă parte, Darren O’Grady, bucătarul care a lucrat în bucătăria regală a Palatului Buckingham 15 ani, spune că, deși nu suportă fast-food-ul, nu rezistă fără hamburgeri. Dar aceștia i se servesc fără chiflă. Și, bineînțeles, mâncarea este pregătită după o rețetă creată de la zero de către bucătarii regali.

„Mereu la Balmoral ne pregăteam singuri burgerii. Ei împușcau căprioare, iar noi făceam burgeri de căprioară. Îi serveam cu merișoare, dar niciodată cu chiflă.”, a mărturisit Darren, conform The Sun. Pe de altă parte, acesta a amintit și de faptul că niciodată în cei 15 ani Regina Elisabeta nu a gustat măcar odată pizza. Dintr-un motiv bine întemeiat: nu suportă acest produs.

Regina adoră și ouăle-jumări

Există și câteva produse culinare pe care Regina le consumă frecvent. E vorba de cerealele de la micul dejun, dar și ouăle-jumări, iar Suverana crede că cele cu coajă brună sunt mai bune decât cele cu coaja albă. Sunt momente în care ea le combină cu somon afumat și trufe, dar de cele mai multe ori la ocazii speciale.

Regina are și o pâine preferată, e vorba de cea din grâu integral, fie albă, care să fie feliată subțire și tăiată în formă de triunghi. Și în fiecare dimineață Regina consumă o ceașcă cu ceai fierbinte, cu puțin lapte și fără zahăr, alături de câțiva biscuiți.

Sursă foto: fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre